elefant.ro

Regulament
Bloguri

Fără cuvinte

Nu intru-n amănunte despre, căutați și voi. Nu-mi explic motivu` pentru care cineva ar, da` oarecum explică/exemplifică perfect procentu` de.
https://youtube.com/watch?v=XqZsoesa55w Aproape 11 miliarde și jumătate de vizualizări la o po****ție globală de aproape 8 miliarde. Mde.
Și ca să nu vă rămînă cumva prin cap, vă dau ceva cu mai multe cuvinte.big grin https://youtube.com/watch?v=CEEPaYD5KZE
Deși, dacă e vorba de cuvinte, io o prefer p-asta: https://youtube.com/watch?v=6BH-Rxd-NBo
Și scuze dacă v-am deranjat la ora asta, da` acum am aflat și io de ea și-am zis c-ar fi fain să le stric și altora seara.big grin
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Vrajitoarea_din_Orz

Vrajitoarea_din_Orz

  • Publicat Acum 6 zile
În Italia, extrema dreaptă a câștigat alegerile. După ce Suedia a votat cu neonazii. Ungaria aplaudă. Suntem din ce în ce mai bine.
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum 6 zile
Mă uimiți cât de ușor mergeți după fenta.
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum 6 zile
E irelevantă cu totul.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum 6 zile
sweet, nu că ar fi femeia respectivă relevantă (o fi un pic, fiindcă se vorbește de ea) dar în majoritatea cazurilor, marile averi nu sunt făcute de oameni cu scrupule, adică din ăia care-și bat capul cum să facă lucrurile corect față de toată lumea. Așa că întrebarea e: cum ar putea banii să schimbe caracterul când, în majoritatea cazurilor, a face avere (mă refer la enorm de multi bani, nu la a avea un minim confort) înseamnă să... iei de la altul și să fii mereu in gardă să nu îți ia altul ce ai reușit să... aduni. Femeia asta făcea: își apăra ce a... agonisit. Ăsta e nivelul ei. Alții nu te înjură in față, "lucrează" la alt nivel.
matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum 6 zile
Ok, stepintotheair. Nu am prea înțeles, dar nu insist.happy

Pisi, văd că lui Ramses i-au făcut reconstrucție facială mai demult, deci nu se pune. Nu știu însă ce să cred despre manifestanți. S-au mai agitat și cu mașinile electrice, care în fapt poluează mai mult decât cele clasice. N-ar zice unul am fost "high" și am greșit. Acum să punem la pământ ce a mai rămas din industria alimentară, că noi suntem aerieni și deci trăim cu aer. Plus ăia care se agitau să ne "închidem" că altfel murim toți, să ne vaccinăm, oricum ar fi vaccinul, că n-avem încotro, să dispară "comuniștii", ca să vină alții cu idei și mai restrictive.
libris.ro
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum 6 zile
laughing când deschid dimineața știrile de pe net, citesc și eu titlurile. Asta cu ce-a fost la gura lu' asta m-a lăsat mască. Credeam că dacă ai tot ce îți dorești pe lumea asta ești un om relaxat și fericit. Ete că banii nu-ți schimbă caracterul.
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum 7 zile
Vine sfârșitul lumii, clar! Lasă melodia, dar ai aflat și tu de ea Ame după 100 de ani.
Nu știu de ce te miri de o melodie dar nu te miri de chestii ce se întâmplă zilnic pe planeta aiurea și fără sens.
Sa luam ziua de azi:
-Inexplicabil au câștigat Laver cup niște nimeni în drum
- au refăcut ăștia după 3 mii de ani chipul lui Ramses II și era mai urat ca statuia
- Putin prinde păstrăvi la bustul gol prin siberia, după ce era pe moarte sigura de acu 8 luni
- fusera ( deși era corect și fura) unii în pta Victoriei sa protesteze pt închiderea fermelor, sa fie interzis consumul de carne și sa creștem gândaci
- sunt în continuare 1 mie de români care se înțeapă zilnic, deși nu au luat ăștia doze noi, iar directorul Pf a făcut a 2a oara carcalac înțepat de 4 ori. 4. Again, 4.
- și nu ultima Ame te rog sa te concentrezi, prodanca i a urat o viata fericita lu copilu lu soțul, ala făcut cu amanta
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum 7 zile
sal...isbury !
elementul comercial a devenit predominant pe internet ,daca vezi de 10 ori un clip esti fashion ,
aprobat si se contabilizeaza pozitiv...dar daca dai dislike nu esti luat in seama si nu se contabilizeaza fiindca afecteaza
viteza de circulatie a vizualizarilor si dauneaza la money ...asteptam ca aceste clipuri sa stranga 100 miliarde de vizualizari !
Aici nu este similar ? daca comentezi la un blog in mod controversat autorul nu devine irascibil din diverse motive ?
Suntem intr-un capitalism atroce si neobrazat dar mai credem ca avem o Societate perfecta ...si credem ca putem sa imprastiem mereu miros de lavanda ,petale de trandafiri si chanel 5 din mootive de politeturi ,morala , sau traim utopic
in ,, bisericute ,, izolate rupte de realitate ... deci , vrem ori adevarurile ori iluzionismul virtual al cuvintelor lingusitoare ...
coffee
https://youtu.be/r_HMh96A2zY?t=53
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum 8 zile
@Blueiris
Si eu am aflat de scara Scoville doar din pura intamplare. ...Oricum, postarea respectiva nu era decat o lejera persiflare a unei anumite ,,chestii" winking . ,,Fara (alte) cuvinte" winking clarificatoare cool , am sa specific doar (daca nu era suficient de evident) ca nu era la adresa blogului sau a initiatorului acestuia; ...si, repet, e doar o mica ,,impunsatura", in gluma.
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum 8 zile
Cât despre celelalte două propuneri, Cocoșilă, sunt un regal pentru urechea mea muzicalo-melodioasă. love struck
elefant.ro