elefant.ro

Regulament
Bloguri

Farmacii și pariuri

Date fiind evenimentele din ultimele două săptămîni, sau cam așa ceva, despre care am auzit din diferite surse „neoficiale”, am zis să folosesc și io TV-ul. Bine, de folosit îl folosesc io, da` mai mult pe post de monitor sau pentru canalele alea cu istorie sau descoperiri. Și pentru ăla cu comedie centrală.
Și apropos de el, merci pentru lincu` ăla cu Parcu` din Sud, pus de cineva aici. Deși sezonu`ăsta e cam slăbuț deocamdată. Da` era de așteptat, se confirmă că azi nimic nu mai e cum a fost odată.tongue

Și cum ziceam, zisăi să văz și io, prin intermediul ecranului și-al ălora ce transmit chestii prin el, ce mai e nou prin lume. Aia care e ea lume, adică din afara satului meu.big grin
Așa c-am văzut puzderie de farmacii și cazinouri.

De unde am dedus că mai nou, la noi și pe vremurile astea, mai toți bărbații îs niște bășinoși impotenți, cu probleme la prostată și cu ficatu` varză. Și că dacă n-au probleme cu articulațiile sau spatele, sigur au hemoroizi. Sau îs constipați. Sau au diaree...
Iar fomeile, vai mama lor!, dacă nu acumulează apă, nu li se macină oasele și n-au bufeuri de la menopauză, au ba uscăciuni, ba scurgeri. Și că în cel mai bun caz fac pipi des, nu c-ar fi răcit, ci pentru c-au infecții prin părțile „importante”.big grin Că de hemoroizi nu scapă nici ele...
Și ambele zexe au probleme cu căderea părului și-a dinților. Nașpa!

Dar stați, nu disperați, există o soluție! Toate problemele astea se pot rezolva.
Normal că doar cumpărînd produsele farmaceutice indicate și doar de la farmaciile cu cele mai mari reduceri, de la 30% în sus!
Caz în care vă mai rămîn bani și pentru un concediu de refacere într-una dintre stațiunile balneoclimaterice gen Sovata, Govora sau Amara, asta dacă or mai exista ele...

Iar în caz că, sigur zic io!, nu vă ajunge salariul sau pensia, puteți juca cu încredere la puzderia de case de pariuri și cazinouri, care logic, nu?, n-au altă treabă decît să vă dea bani moca, simplu și ușor și oricînd cînd aveți nevoie.
Că se pare că pariurile au ajuns sport național, jucat în familie, împreună cu copilu` și încurajat chiar și de nevastă sau soacră.

Așa că nu văz motivu` unor eventuale văicăreli, v-au fost oferite toate rezolvările problemelor, e doar vina voastră că nu profitați de ele!
Și acum vă las, mi-a ajuns ce-am văzut și m-am lămurit cam cum stau treburile, ne mai auzim la următoru` eventual eveniment important. Asta dacă-l mai apuc!
Dacă-l mai apuc aici, pe Matri, zic, că văz că...big grin

P.S. - Nu-s pesimist de fel, cît de greu mi-o fi zic io că mă descurc, da` tot mai sper să apuc venirea extratereștrilor.tongue
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

BlueIris

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pe subiect de data asta: ieri la știri arăta cum francezii (sau unii dintre ei) caută disperați pastile cu iod. Culmea e că 99% din cei filmați erau din grupa de vârstă 40+ și mai bine, iar după 40 de ani iodul nu e folositor, decât dacă radiația atinge un nivel foarte mare, când nu se știe dacă mai are rost să încerci să protejezi tiroida. Și oricum, dacă pica vreo bombă atomică prin zonă, pastilele cu iod sunt așa, ca o ușoară frecție, în cel mai bun caz. Dar oamenii își aminteau ceva, auziseră ceva și căutau să cumpere. Deci să nu mai ziceți de noi că ne lăsăm influențați de diverse. Se întâmplă și la alții.
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
neatza ...blog la capitolul sfaturi ...de viata , in definitiv ai dreptate o scriere pe internet trebuie...ar trebui
sa fie atasat din start capitolul pe care il abordeaza ...adica telenovea cu intriga si dispute, groapa cu melancolie ,
groapa pesimistilor, in cautarea fericirii , cu fericirea in brate ,sau stiintifice ,sau culturale sau de viata ...etc .
pentru ca cititorul sa se poata proteja ideatic si emotional sa zica cand vede simbolul ...asta da ,asta nu citesc.

frataca ,te speriara rau televiziunile ? dar nici internetul nu este Alba ca Zapada ci din contra ...simbol si pentru
scrierii ce inunda in imaginatii si minciunele ...ca sa stie fiecare unde duce firul blogului !coffee

si nu-ti face probleme cu ET ca mai asteapta din curtoazie si politeturi , la ce natii de zvoneri -receptacului-panicarzi
suntem venirea acelora va duce la prabusirea civilizatiei umane----Nu suntem panicarzi zici ,din nimic ? dar treaba cu
benzina , dar cu uleiul ,dar cu graul ...ca se revarsa Marea Neagra la munte ? am auzit ca ne invadeaza lacuste din Africa....!
coffee
matrimoniale - membru fara poza

norra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ar deveni mai gustosi?
matrimoniale - membru fara poza

norra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu stiu ce cunosti tu allien, eu stiu ce ganduri imi impartasa bunicul meu cand spunea ca asteapta americanii!Si o murit fara sa vina.
matrimoniale - membru fara poza

allien

  • Publicat Acum peste 2 luni
buey, da'ce ma plictisesc si nici nu pot sa dorm...hai mai scrieti ceva, sa ne certam si noi, prea v-ati pleostit !
libris.ro
matrimoniale - membru fara poza

allien

  • Publicat Acum peste 2 luni
le dam si copilasi nu numai sare, cunosc io niste cazuri de combinatii cu soldatii aia de kogalniceanu, moaaa!
matrimoniale - membru fara poza

sweet

  • Publicat Acum peste 2 luni
Puținică sare cred că le-ar face bine.laughing
matrimoniale - membru fara poza

norra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dupa aproape 80 de ani se urnira si ei happy
matrimoniale - membru fara poza

allien

  • Publicat Acum peste 2 luni
E Full de americani.
matrimoniale - membru fara poza

norra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vin si extraterestrii cum au venit americanii,ca au murit bunicii si ei n-au aparut.Dar daca or fi mai pasnici poate ca asteapta o zi de pace pe Pamant sa fie intampinati cu paine si sare!
elefant.ro