Regulament
Bloguri

Drobul.

Mai avea putin pana se deschideau cerurile si ea, triumfatoare, in rochie alba si cu un voal de 5 metri si-un pic avea sa intre in biserica, unde toti oamenii care contau in viata ei aveau sa fie prezenti, si in fata preotului, emotionat si fericit, barbatul cu care urma sa se marite. Si pret de cateva secunde in mintea ei se derula filmul, de la inceput. Il cunoscuse la piata, cand, cu plasele doldora de rosii, se impiedicase de-o bara pe care n-o vazuse si plonjase pe burta mai ceva ca un inotator cu experienta. Se auzeau rasete, voci care spuneau ''saraca!'', o voce de copil '' mami, ai vazut ce tranta a dat grasa?'', dar nimeni nu facuse un gest s-o ajute macar sa se ridice, darmite sa-i stranga rosiile care n-aveau de gand sa se opreasca , si care se rostogoleau printre picioarele oamenilor din piata. Fata-i era rosie de rusine, in ochi avea lacrimi de ciuda si durere, din genunchi ii curgea un firicel de sange, si-n haosul dorintei de-a se crapa pamantul, se auzi o voce: domnisoara, aveti nevoie de ajutor? Ridicandu-si privirea, avea sa-l vada pe cel care, daca nu era intinsa pe jos, si-ar fi avut o oglinda, parea a fi ''siamezul'' ei. Un barbat nu foarte inalt, de fapt chiar bondoc, ochi verzi sinceri si calzi, rosu in obraji, transpirat, si aer de barbat fericit care ajuta o femeie la ananghie. Si-apoi lucrurile s-au derulat cu o viteza ametitoare. In trei zile il prezentase parintilor, in a patra ii cunoscuse familia, in trei saptamani stabileau data nuntii. Si-acum se gandea daca facuse alegerea potrivita. Pentru ca el deja ii stabilise programul de proaspata sotie pe urmatoarele cinci vieti cel putin, si daca Dumnezeu i-ar fi dar in loc de kg cativa cm in plus n-ar fi avut nicio grija, dar era exact pe dos. O voia acasa, nu la placintaria unde muncea, si daca la inceput s-a simtit flatata de marea lui grija fata de ea, acum ideea era asa si-asa, pentru ca asta insemna ca avea sa stea doar in casa. Nu tu colege, nu tu viata sociala, nu nimic. El era soarele, si ea satelitul.
Si-apoi avea sa faca un copil, si-apoi inca unul, si desigur avea sa se ingrase, ca pana si ea stia cum toate maritatele se ingrasa dupa ce nasc copii, si posibilitatea ca el sa-si gaseasca o iubita supla era mai mult o certitudine, pentru ca nu o data-l vazuse cum se uita dupa alte femei, si acest gand incepuse sa-si faca din ce in ce mai mult loc in mintea ei. Apoi va veni momentul cand el va lipsi noptile de-acasa, si-apoi ii va spune ca e grasa, si ca-i e rusine sa iasa cu ea pe strada, si deja simtea cum o cuprinde indignarea.
Dar vocea care spunea ''sunteti gata? trebuie sa intram'' o trezi din gandurile negre, cu efort reusi sa puna un zambet stramb pe fata ei, si cu pasi mici si tematori incepu sa mearga spre usa bisericii larg deschisa, unde inca din usa il vazuse pe el, nenorocitul, iar ranjetul de satisfactie ii puse capac. Pasii se facusera mai mari, mai rapizi, si-n cateva secunde era langa el, unde, tragandu-i o palma zdravana, il intreba: pe cine faci tu grasa?
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum 8 zile
... uite cum un virus deghizat în bacterie a reușit să readucă în oameni dorința de socializare în real thumbs up
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum 9 zile
Fata frumoasa si draga, kiss
poza ciuvi13

ciuvi13

  • Publicat Acum 9 zile
Doar te pup, nu citesc asa pe fuga! kiss
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum 11 zile
Oh, daca ar zambi si tipa noastra la fel...
On topic sunt cam toate, pana si https://youtu.be/3F7B2i02jrM ( astea-s ''celelalte'')!
matrimoniale - membru fara poza

stepintotheair

  • Publicat Acum 11 zile
On topic?!?... winking big grin

https://youtu.be/00T_pojzqpw
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum 11 zile
Normal... Decizia unei căsătorii se i după o analiza mai...
Zadarnic iei de ia apoi faci analiza.
Fiecare câte kilograme are atâtea duce.
Când vrei sa găsești motive poți.
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum 11 zile
Pisi, nu-i rau deloc videoclipul. Chiar deloc.
matrimoniale - membru fara poza

rashela

  • Publicat Acum 11 zile
Prietene, pui punctul pe i-ul dureros.
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum 11 zile
https://youtu.be/0BVlmMwUiPg
La niște scene din astea nu se gândea și ea...
Video dupa pandemie...nici nu e pe direct...nu nu...sifonul și masina de cusut.....blushing
matrimoniale - membru fara poza

Cocidius

  • Publicat Acum 11 zile
A naibi femeie! La toate scenariile s-a gandit,dar la o dieta nuolling on the floor