poza membru
Regulament
Bloguri

dragoste de iarna

E dragostea o fisura in gheata? E fulg care pluteste suav? M-ai lua de mana sa nu ma lasi? Sau dintr-o data mi-ai da drumul spre bancuri inghetate? Spre ce nazuim? Mii de vieti, milioane de clipe. Te-ai uita in ochii mei sa imi spui ca nu exist? S-ar rupe cuvintele? Ar disparea? Dar gestul? S-ar duce pe apa sambetei? Ar ingheta temporar? Permanent? Iarna din suflete e cumplita. Nu e cu lumina, nu e cu soare disipandu-se in reflexii de nea. E doar rece polar, la resentimentul unui urs alb. Mare carnivor. Degeaba pluteste sufletul meu spre tine. Daca il lasi, cade prada. Secunda de dor se prabuseste. Nu mai bine o simpla cafea? Poate nu e grozav facuta. Dar incalzeste. E o numaratoare atat de simpla abacul asta al dragostei si il complicam cat putem. Ca sa conteze. Ca sa conteze? Ce simplu ar fi totul: din doua simtiri, una. In seara asta amortesc. Cu gandul la tine. Zbor la margine. Nu stiu de ce nici acolo nu imi gasesc locul. Pentru ca nu ma regasesc. Nici in zapada, nici in soare, nici in tine. A mai aparut un rid. Ce rost sa il mai numar. Vorba unui film : “mana intinsa care nu spune o poveste” … nu vinde. Greu sa te vinzi pe tine insati. O groaza de hibe. Si dragoste de iarna. Inghetata.

What a feeling – ce sentiment

https://youtube.com/watch?v=B7JyTxv_mQw
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza pustietate_in_floare
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna dimineata matrix!

66, inca nu happy

Coci, bine zis hee hee

Allien, merci merci. Astept mosul happy

Aissa, Kay, vad ca ati avut cam aceleasi ganduri. Iarna, cu zapada, e de joaca... Dar tot cu numaratoare e... un, doi... si te opresti la doi.

Suna, merci, uitasem sa precizez de unde e citatul. Cu partea a doua, nu o simt la fel.

Con, impolitete mascata. de fapt nici macar mascata. Cred ca ti-am mai scris ce parere am.

Timidu, multam!

o zi faina sa aveti! si cu zapada si cu iubire!

good luck
poza AnckSuNamun

AnckSuNamun Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Seara blând inspirata, către noapte data... Floare.
Marele Dinică in "Filantropica"... Și Caranfil, regizor. Da... Rețeta succesului garantat, un film al realitatii anilor '90 și nu numai...
Eu cred că "povestea" o poți alcătui când vrei, cum vrei si cu cine îți dorești, asta e farmecul nelimitat al singurătății(de acum). Și mai ales, partea plina a paharului. Incerc s-o văd și eu, mereu, iarna...big huggood luck
Prin puterea îngăduinței iubirii de sine, in primul rand! Always... Cu siguranta.rose
https://youtu.be/02MRP0gZM80
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gestul este rezultatul neputintei de a ajunge sa fii ofertat. Acusi pricepusi? rock on!
poza pustietate_in_floare
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha, 66! Zau daca am o problema cu donatia. Am o problema cu ne- priceperea gestului.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Nu trebuie sa te vinzi, ci sa stii sa te faci placut in asa fel incat sa fii ofertat. Apoi poti sa incepi licitatia. Daca nu stii sa te faci ofertat, vei ajunge sa te vinzi pe gratis. Pardon, nu sa te vinzi. Ci sa te donezi. Capat de linie rock on!