Regulament
Bloguri

Influente

Oamenii din jurul nostru ne influenteaza actiunile, in bine sau in rau, atunci cand suntem priviti comportamentul nostru se schimba uimitor , facand lucruri diferite de cele in privat.

Sa luam un exemplu….un mascul arogant, bine imbracat…cu morga si charisma…care are “campul vizual” doar frontal si foarte selectiv ,daca vede o tanara atragatoare ca se uita la el…el va fi dispus, contrar impulsului din privat…sa ajute o batrana sa treaca strada (chiar daca ea nu vrea ), sa dea bani unui cersetor….adica lucruri ce influenteaza pozitiv parerea acelei domnisoare despre el.

Tot asa, un meserias “supravegheat” ,daca este specialist si cunoaste bine meseria , va munci mai cu atentie, mai cu responsabilitate….sa demonstreze cat este el de bun, dar daca este …un “parat”…ii va tremura mana ..devenind nesigur si anxios…constient fiind de limitele sale intr-ale meseriei si, dorind sa iasa din raza ochiului critic devine foarte grabit sa plece “…la alta lucrare”…unde este foarte solicitat ???!!!
Daca o femeie este privita insistent cu un zambet pe buze, de catre un barbat…placut., comportamentul ei se schimba….sta mai dreapta, afiseaza o atitudine pozitiva si chiar ..trasaturile se indulcesc…ochii stralucesc si,déjà se gandeste la o programare la un salon de frumusete……pentru ca ea, doreste deasemenea sa influenteze parerea domnului .

Asta se intampla la orice nivel, oriunde , pentru ca noi dorim ca ceilalti sa aiba o parere buna despre noi, fiind centrul propriului nostru univers…suntem constienti de limitele si defectele noastre….si credem ca toti le vor vedea.. asa ca disimulam…dar, fiecare are propria lui viata si propriile lui griji ..si cateodata nici macar nu ne observa…absorbiti fiind de propriile lor defecte.

Tot asa si in virtual... …atentia este buna , privitul la fel, parerile pro sau contra ..la fel,…..doar ca oamenii actiioneaza diferit…unii sporindu-si verva…altii ascunzandu-si talentul….
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, Tigrule...va fi dispusa si ea ...sa urmareasca o pala de vant ..pana i se ridica rochita.....sa faca un semn discret altui mascul...ca sa se uite la ea.....si tot asa....alta strategie....alt mod de a atrage atentia !olling on the floor
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stu....norocosule !!!olling on the floor
Bravo, Gica!!
Marginaso...se numeste responsabilitate....si este o rara avis....dar exista inca, din fericire !happy
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stu, pai deja este incadrat....la cel ce lucreaza bine, foarte bine...dar si mai bine daca este supravegheat...tocmai pentru a dovedi ca este bun !
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gica, ar fi dubios sa fie altfelhappy. Sa fie!happy
matrimoniale - membru fara poza

mario67

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna ziua...
D-na Adela,aveti perfecta dreptate....daca nu suntem stapani pe noi,suntem nepregatiti profesional,tremura...si mana,tremura tot..de aceea e indicat sa lasi partenerul...daca lucrezi in tandem,sa faca el treaba...e chiar indicat,tu trebuie doar sa faci mici corecturi..indemnuri,chiar sa-l lauzi...dispare tot tremuratuwhistling
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
stu....trăim în lumi diferite , avem experiențe și percepții diferite !!happy ....baftă !!happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Gica, la mine ii mai simplu. Pt aducerea de clienti, muncesc altiihappy. Eu doar le indeplinesc dorintele. Pe bani multihappy)
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
stu....mi-au mai spus-o și alții !!....dar așa îmi căștig eu clienții , păinea , și un nivel de trai decent !!happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Trebuie sa fii nebun sau inconstient sa tii cont de parerea oricui , in ce te privestehappy)
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu neaparat. Raspund direct doar in fata unei singure pers. Seful de trib. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa mi pese de parerea lui despre mine. Atata timp cat imi fac treaba si sunt sigur de ce si cum fac, restul este neinteresanthappy. Pentru mine conteaza rezultatul muncii mele. Poti fi criticat si din invidie, sau fara motiv. Doar ca sa te scoata din sarite.happy)