Regulament
Bloguri

Mana

Stam alaturi, unul langa altul…fiecare privind alt punct, ganditori . Tacerea ne inconjoara creind un spatiu de liniste si pace imprejurul nostru. Iti privesc mainile, asezate molcom una peste alta…asemuindu-le cu aripile unei pasari vii, ce se odihneste ostenita .
Cat as dori sa-ti ating mana, privesc fiecare detaliu al palmei tale, fiecare linie, fiecare delusor de carne, rumen, fraged si bine definit ce se afla la baza fiecarui deget….si, tare as vrea sa o ating, sa imi pun palma peste palma ta, sa imi strecor degetele printre degetele tale si, sa astept ca palma mea sa absoarba caldura mainii tale…sa o imprastie in intreaga mea fiinta ..sa dispara incordarea…ramanand doar pacea si linistea apropierii tale.
Stiu, sau mai demult stiam, ca ai mainile aspre, Doamne , ce iubeam acele maini..mainile acelea creatoare, doritoare de creatie…construind realul venit din gandul mintii tale.
.Iubeam acele maini, nu erau mainile truditoare si deformate de munca care..lipsite de grija si intelegere isi schimba forma …creaza alte rauri, alte linii….dealurile lor se inaspresc devenind bataturi si umpland palma cu rigiditatea lor ci, mana ta era unealta care, dupa folosinta, o ingrijeai pentru a redeveni mana ta….pastrand totusi o usoara asprime …...ca patina timpului pe o lingura de argint .
Am spus ca iubeam mana ta, dar am gresit….inca iubesc mana ta….inca doresc s-o imbratisez cu mana mea…sa o simt pulsind si sa-mi iau din ea energia mergerii inainte…..dar, stam unul langa altul, fiecare privind alt punct….ganditori !
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna seara,

Dar tu,Erasmus...la banii tai nu-ti permiti ????? ...pacat , tu ai auzit de "saracie cu lustru"....a fost o denumire data bogatilor...dezbogatiti. furati ...de comunisti...care ...aveau haine vechi, pantofi vechi....dar toate curate si lustruite....deci si saracii pot avea demnitate....oricum demnitatea nu are nimic de-aface cu banii !!!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mana care ofera o floare. Mana care scrie “ te iubesc” pe nisipul fierbinte. Mana care te cearta. Mainile care isi cer iertare. Mainile care protejeaza. Mainile care duc greul. Mainile care iau in brate. Mainile care invelesc seara la culcare. Mainile care iti servesc cafeaua dimineata. Mainile care te ajuta sa te ridici. Mana ta si mana mea.....
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mana care mangaie obrazul. Mana care se joaca prin parul ei. Mana sarutata de el. Mana ei tinuta duios de mana lui. Mana care descopera si simte. Mainile care spun o poveste.
matrimoniale - membru fara poza
Moderator

pustietate_in_floare

  • Publicat Acum peste 2 luni
"pastrand totusi o usoara asprime …...ca patina timpului pe o lingura de argint ."

Adela, sa fii bine! good luck
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asa-i Terps...eterna....perpetua...si ...tot asa !!!!happy
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc, Stu happy
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Fain scris. Da, o atingere face cat un infinit de cuvinte. Sa simti zbuciumul si tremurul .