poza membru
Regulament
Bloguri

Problema

De ceva vreme ma framanta o problema, nu este nici de o importanta majora, nici problema existentiala…ci pur si simplu mintea mea este preocupata de ..rezolvarea ei si, iar nehotararea imi creaza o stare de nervozitate.
Este vorba mai degraba de o alegere . De o parte si de alta sunt atat avantaje cat si dezavantaje…si, am facut chiar oglinda psihologica….am scris avantajele in stanga si dezavantajele in dreapta….pentru ambele solutii….dar..tot nu-mi iese si tot ma framanta.
Astazi, fiind o zi frumoasa , insorita si foarte ..proaspata….mergeam pe o strada cu case frumoase, curti pline de verdeata si miresme (inca) de liliac…si, eram usor iritata ca nu ma puteam deconecta de la acea problema…pentru a ma bucura de natura si viata…..cand,
Trecand prin dreptul unei case aud :” Buna ziua,doamna!”…in dreptul unei porti din fier forjat…era o batrana micuta, tare zbarcita…infofolita…cu toate ca afara este cald si bine….cu un zambet larg ce lasa sa se vada gangia pustiita de majoritatea dintilor, cu o caciula trasa pe frunte si ochi luminosi si zambitori. Mi se parea atat de naturala, ca insasi natura, zambetul ei semana atat de bine cu acea zi minunata, calda si proaspata…incat ,
II raspund la salut si ma opresc….imi placea batranica…imi placea mai ales acel zambet larg si privirea calda din ochii ei….uitandu-ma la ea intrebator…ea spuse : “ Doamna, va fi bine !!!!!....atat de scurt si atat de hotarat a rostit aceste cuvinte incat…am ramas initial blocata…si, apoi un zambet imens mi-a inundat figura si ,….am inteles…..am inteles ca ….orice am face, orice am alege…noi suntem cei care putem face sa fie bine, ca de noi depinde starea noastra interioara si binele nostru !
Urmatoarele vorbe nici nu le-am mai auzit….o priveam zambind si ma bucuram de figura plina de calm si bucurie a unei batrane zbarcite, friguroase, stirbe si plina de intelepciune !!!!
Si, chiar mi s-a intamplat !!!!!!
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tica..
Intelepciunea e un dar dumnezeiesc nu-l poate avea oricine...
Dar smerenia te ajuta in timp sa obti înțelepciunea .
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, Timidu....asa este, am primit un mesaj...cand deja imi puneam intrebari....deci ..."va fi bine" happy
poza adela1

adela1 Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, grasunico....asa este, vine de unde nu te astepti !!!!!happy