Regulament
Bloguri
...Bubulinagospodina & pisicaneagra back. Imi este dor de bubu si... chiar si de pisica happy Voua nu va este dor de ele?
Later edit: si de cybele imi este dor; gandindu-ma ca doreste liniste, de aici si absenta ei, bunul simt (stiu ca va este greu sa credeti in asa ceva, la mine) m-a indemnat in prima instanta sa nu o "strig". Lasand povestea cu bunul simt, prin mintisoara mea trece gandul ca ar fi totusi posibil ca ea sa ne mai citeasca din cand in cand; drept urmare - frumoasa, desteapta, sensibila, fascinanta.. o zeita. happy
...Bon, acum am lamurit cum sta treaba cu bubulinagospodina si pisica maro. Nu va este dor de ele, nu va inghesuiti - concluzionand dupa numarul comentariilor adunate in trei ceasuri si ceva.

...Mai departe, doresc sa dezbatem subiectul propus si anume: Deseori barbatii au impresia ca ei sunt cei care aleg; nimic mai neadevarat, femeile fiind cele care aleg. Sau ceva de genul, ati creionat...
Sunt enervat la culme, imi sta pe creier! Cum vine asta? Daca mergem pe teoria darvinista, undeva e chiar haios... gen: masculii, prezinta penajul umflandu-se-n mot si femelele aleg. Adica io-s o jivina nenorocita care nu are preferinte, dar femela da. Noi nu avem voie sa alegem, ori avem doar falsa impresie ca am ales? Cum dracului vine asta? Exemplu: mie imi plac nurii Miss Tutei, ochii imi ies din orbite si aduc ceva cu bilele alea de la bingo, o curtez, ea ma alege (wtf!) si ne imperechem ca iepurii. Asta ar insemna ca noi, barbatii, suntem niste jivine folosite, pe cand voi, femeile, sunteti niste vrajitoare (sau ceva de genul, in Biblie scrie ca voi ati adus pacatul) care profita de pe urma naivitatii masculilor. Extrapoland, putem inainta: - femeia perpetueaza specia cu sarg. Cu ce scop? happy) Sa dea nastere la enspe mii de tufe si treizeci de coropisnite care la randul lor vor avea de unde alege in ciuda faptului ca voi, masculii, traiti cu falsa impresie ca ati ales ceva? happy) Suna creepy de-a dreptu`!

Dumnezeu, prea maritul; am uitat ceva caractere mari - a avut un plan maret de la "bune" inceputuri, logica fiind haioasa (prezint un video animat, pare mult mai cool decat un eseu) : https://youtube.com/watch?v=rdxeqEoDXco & https://youtube.com/watch?v=U6-zi25GgVE happy)
Sfintele sarbatori sa va lumineze calea, bla bla bla! olling on the floor
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

pink

  • Publicat Acum peste 2 luni
MissTuta, love struck kiss
Adu merele! happy)
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
big grin
poza moona81

moona81

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si eu ma vreau pe minebig grin
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa vina toti inapoi! big hug
Dar pe Borealis tre sa il cuplam cu Alina, ca sa scap de concurenta! tongue
Cu pink ma descurc! big grin
Cybeleeeeeeeee......
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Da' de Radu ...nimic? Pe el cui il lasati?happy)))))