poza membru
Regulament
Bloguri

Morala

Acum câteva minute am găsit această morală pe net și am postat-o, chiar dacă vulturii vor începe să se întreacă în afirmații de noaptea minții.

„Într-o noapte rece, un miliardar a întâlnit un biet bătrân, afară. L-a întrebat: «Nu simți că este frig afară și nu porți niciun palton?» Bătrânul a răspuns: «Nu am, dar m-am obișnuit cu asta.» Miliardarul i-a răspuns: «Așteaptă-mă! Am să intru acum în casa mea și am să-ți aduc unul.» Bietul bătrân a fost atât de fericit și a spus că îl va aștepta. Miliardarul a intrat în casă și l-a uitat pe bătrân.
Dimineața, și-a amintit de acel biet bătrân, și a ieșit să-l caute, dar l-a găsit mort din cauza frigului. Bătrânul a lăsat, însă, o notiţă: «Când nu aveam haine calde, am avut puterea de a lupta cu timpul rece, pentru că eram obișnuit cu asta, dar când mi-ai promis că mă vei ajuta, m-am atașat de promisiunea ta și asta mi-a luat puterea de a rezista.»
MORALA: Nu promite nimic, nici măcar dragoste, dacă nu-ți poți păstra promisiunea. S-ar putea să nu însemne nimic pentru tine, dar, ar putea însemna totul pentru altcineva!”
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum 12 zile
Elleannor,
big hug
Te rog, sterge-ți commul, îl eclipsez pe autorul blogului olling on the floor
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum 12 zile
Irina, ce frumoasa esti! coffee
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum 12 zile
Rozătoare mică ce ești tu, pradă acestor accipitiforme.
laughing
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum 12 zile
Mai bine să-l iubească, doar dacă are pensie specială, în rest nu se merită, te alegi cu datorii olling on the floor
poza Earth

Earth

  • Publicat Acum 13 zile
Oricum este trist cand altii incearca sa iti explice ceea ce este este de neexplicat,in general si intodeauna si mai dramatic cand nu intelegi ceea ce ti se explica.Adica tu nu stii incotro s-o apuci,dar nici de sfaturi nu tii cont,ca deh ai nevoie de ele ca altfel esti frunza-n vant supus atractiilor planetare,adica o viata primitiva.Cand opresc la stopuri ma rog lu Dumnezeu sa nu ma aduca in situatia de a spala parbrize,ca poate daca vrea,asa ca rugati-va sa nu va aduca in situatia sa asteptati un palton de la o miliardara!laughing

Oricum noaptea mintii ie acceptabila noptii sufletului,ca a doua zi se face dimineata!smug
libris.ro