poza membru
Regulament
Bloguri

Morala

Acum câteva minute am găsit această morală pe net și am postat-o, chiar dacă vulturii vor începe să se întreacă în afirmații de noaptea minții.

„Într-o noapte rece, un miliardar a întâlnit un biet bătrân, afară. L-a întrebat: «Nu simți că este frig afară și nu porți niciun palton?» Bătrânul a răspuns: «Nu am, dar m-am obișnuit cu asta.» Miliardarul i-a răspuns: «Așteaptă-mă! Am să intru acum în casa mea și am să-ți aduc unul.» Bietul bătrân a fost atât de fericit și a spus că îl va aștepta. Miliardarul a intrat în casă și l-a uitat pe bătrân.
Dimineața, și-a amintit de acel biet bătrân, și a ieșit să-l caute, dar l-a găsit mort din cauza frigului. Bătrânul a lăsat, însă, o notiţă: «Când nu aveam haine calde, am avut puterea de a lupta cu timpul rece, pentru că eram obișnuit cu asta, dar când mi-ai promis că mă vei ajuta, m-am atașat de promisiunea ta și asta mi-a luat puterea de a rezista.»
MORALA: Nu promite nimic, nici măcar dragoste, dacă nu-ți poți păstra promisiunea. S-ar putea să nu însemne nimic pentru tine, dar, ar putea însemna totul pentru altcineva!”
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Elleannor,
big hug
Te rog, sterge-ți commul, îl eclipsez pe autorul blogului olling on the floor
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Irina, ce frumoasa esti! coffee
matrimoniale - membru fara poza

CoanaAri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Rozătoare mică ce ești tu, pradă acestor accipitiforme.
laughing
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai bine să-l iubească, doar dacă are pensie specială, în rest nu se merită, te alegi cu datorii olling on the floor