Regulament
Bloguri

In urma cu 3 ani...

Aceasta-i noaptea-n care
Iubirea m-a orbit.
Aceasta-i noaptea-n care
Iubirea m-a prostit.

Puahhh...
Iubirea ne poate orbi, sau chiar prosti, in asemenea hal incat putem produce versuri asa cum credem ca simtim?
De ce acum 3 ani? Pot fi mai multi, sau mai putini, dar esentialul ramane. Iubirea.

E drept ca ne orbeste, e drept ca ne prosteste, dar esential este ce si daca ramane ceva. In minte va dainui in veci, indiferent daca ne dorim sau nu asta. Esential este insa ce sentimente alocam amintirilor.
O iubire sincera va ramane in amintire ca o poezie fara sfarsit, ca o stare de bine ce nu poate fi incatusata si, mai mult ca sigur, inteleasa de altii. Fiindca, chiar daca am oferi altora detalii, acestia nu vor putea sa dedubleze sentimentul unic al iubirii personale.

Nu incercati sa gasiti conexiuni improvizate intre elementele de mai sus, fiindca sigur veti reusi doar sa dati curs unor teorii bizare.
Iar daca veti spune ca-i doar o prostie, s-ar putea sa aveti dreptate, fiecare, pentru sine.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

mario67

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar,cand iubesti sincer,te astepti sa fie sincera si iubirea ce-o primesti,e ceva normal,insa nu totdeauna este asa.Pare sa fie exemplul tau.Inteleg c-a fost o iubire consumata cu trei ani in urma.Vad ca nu te-ai vindecat complet,fiindca inca rememorezi anumite aspecte ...nu vreau sa dau sfaturi,dar cred ca nu merita sa ti faci din amintirea a ceea ce putea sa fie,un chin ce te v-a macina pana la senectute.Poate a castigat ea neimpartasindu-ti iubirea,poate ai castigat tu,nu avem de unde sti,insa un lucru e cert,ceva nu s-a ,,potrivit,, acolo..Daca stii ca ea acum e fericita,bucura-te!...tu ai iubit...asta ramane.Treci mai departe,ramai cu bucuria faptului ca ai putut dezvolta o iubire,chiar imposibila....ca azi maine tragem linie,si ai sa vezi ca ce a contat in viata a fost tocmai ceea ce ne-a lovit...aparent pare un nonsens,dar cate lucruri neintelese sunt bifate la asa da....
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
CoanaAri, nici pe departe nu-mi doresc lucruri imposibile, dar da-mi voie sa stiu bine ceea ce simt.
Evident ca as fi fericit sa stiu la fel de bine ceea ce simt si cei din preajma mea.
Iar daca va fi sa dau socoteala, in moartea cu care toti suntem datori, voi pasi in neant cu fruntea sus fiindca niciodata nu am afisat sentimente false.

Leona, e adevarat: iubirea adevarata dureaza toata viata. Iar dupa unele teorii chiar si dupa...

Temp, dorinta, patima, sunt elemente componente ale iubirii, desi se pot manifesta si in lipsa ei. Nu exista nici o regula sau algoritm care sa defineasca, cat de cat, intervalul de timp necesar pentru a izbucni iubirea. Din experientele multor autori, cat si din experienta proprie, pot afirma ca exista un stadiu intermediar, numit de mine inmugurirea iubirii, dupa care pasul urmator poate fi ofiirea acestui mugur sau aparitia, ca o explozie, a iubirii.

AnckSuNamun, daca iubirea nu este impartasita e una, dar daca esti inselat in aceasta privinta e pur si simplu devastator. Oricum ar fi, iubirea ta, sincera, nu o poti uita niciodata.
poza AnckSuNamun

AnckSuNamun

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bună dimineața. Ai dreptate, Leona. Daca iubirea e împărtășită... Daca nu, ramai cu faptul că tu ai putut să iubești...ceea ce nu e puțin, deloc. Asta te face mai puternic.happycoffee Akbar... Inima alege!good luck Când iubirea e reală...!