poza membru
Regulament
Bloguri

Opinii...

OPÍNIE, opinii, s. f. Părere, judecată, idee. ◊ Opinia publică = părerea publicului într-o anumită chestiune. ◊ Expr. A face opinie separată = a susține în mod ferm o părere deosebită de cea a majorității; a nu se alătura părerii majorității.

Cred că există mai multe tipuri de opinii.
Opinie conformă, atunci când este exprimată de cineva care are cunoștințe suficient de multe din subiectul abordat, precum și o experiență suficient de bogată.

Opinie aiurea, atunci când este formulată doar din spirit de contradicție, fără a avea cunoștințe (suficiente) din domeniul respectiv.

Opinie neconforma, când este lansată doar fiindcă dorește să se afirme, fără să aibă nici cunoștințe, nici experiență în domeniul respectiv.

Hai, curaj!!!
Eu doar am început. Aveți ocazia să vă exprimați opiniile, fără restricții...
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina, din nou mă confunzi cu altcineva. Eu nu am șters nici un comentariu, al meu sau al altcuiva, chiar dacă sunt comentarii aiurea sau jignitoare.
Dacă se întâmplă să concluzionez ceva despre o persoană, o fac strict pe baza a ceea ce scrie aceasta. Dacă cineva nu e prost sau analfabet, ca exemple, dar scrie ca un prost sau analfabet eu doar constat ceea ce rezultă din textele sale.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina, ma faci să scriu în argou: ai început să bați câmpii.
Credeam că am scris suficient de clar (și, culmea, negru pe alb): respect femeile, cu o singură excepție, pe care am menționat-o clar. Oricum, în textele mele nu am făcut referire la acel tip de femei, deci nu am folosit vreo jignire adresată "secsului slab". Ori ai citit tu ceva anapoda, ori nu știi ce-i aia jignire. De aceea te rog să-mi menționezi textul pe care l-ai interpretat ca fiind injurios.

P. S. Se pare că nu ai nimic împotrivă dacă cineva jignește "secsul gras". olling on the floor
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina, faptul că amintesc de parasute (sau chiar de prostituate) nu înseamnă că nu respect femeile, ci doar că amintesc și de existența lor. Sincer, deși nu am apelat până acum la o prostituată, le respect mult mai mult decât pe femeile care practică "amor" zicând că o fac din iubire, dar urmărind de fapt un interes ascuns.

Ce, noi trebuie să ne supărăm atunci când ne catalogați ca porci sau măgari? Mai degrabă ar trebui să ne simțim încântați de atributele pe care ni le acordati, sau să o punem pe seama dorințelor voastre ascunse. olling on the floor
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina, majoritatea blogherilor au înțeles cum e cu parașutele și piedestalele, deci i-aș inoportuna cu un surplus de informații și definiții. Aș avea cam multe de explicat, având în vedere că nu deții multe cunoștințe elementare, cum ar fi proveniența statuii libertății...
Dacă vrei să-ți prezinți opinii abracadabrante, neconforme, este dreptul tău, dar ar fi de preferat să nu mai emiți afirmații care îi pot jigni pe alții.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Robert, ai (oarecare) dreptate. Sunt și femei care se îmbracă "deocheat" doar din prostie, sau extravagantă...
Dar dacă imaginea îți sugerează o prostituată, ai multe șanse să nu te înșeli.
Să nu uităm că există și prostituate de lux, numitele doamne de companie, care nu se deosebesc de doamnele din lumea bună.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina, dacă faci o subscripție generoasă, îți pot face un film... olling on the floor
Cu desenul, recunosc, nu stau prea bine...
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Meera, dacă îți spun că totdeauna m-a interesat și sufletul femeii, ai să mă crezi?
Sincer nu știu ce înțelegi tu prin esență...
Însă știu că am găsit extrem de rar un suflet de femeie care să corespundă afirmațiilor ei.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tina, despre "femeia care se îmbracă și se comportă ca o parasuta" eu cred ceea ce văd: o parașuta.
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Meera, ce spui tu e valabil și în realitate. Dacă vezi o femeie care se îmbracă și se comportă ca o "parașuta", cred că ai greși având opinia că este o femeie serioasă. Nu?
Și ca să-ți răspund mai concret, când faci pe prostul, nu te mira când ești considerat ca atare.
Când te joci cu focul, este posibil să te și arzi....
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Senzor, la întrebarea ta, un răspuns suficient de autorizat: la orice vârstă, cu condiția să ai acces, suficient de ușor, la partea intimă a celuilalt și acea "parte" să prezinte (încă) interes pentru tine.