Regulament
Bloguri

Si a mai trecut o zi

Nu știu cum sunt alți bărbați dar personal îmi place toamna, niciodată nu am avut ceva cu vremea asta mai rece, cu ploaia sau că au murit țânțarii și nu mai e cazul să fiu vânător noaptea. Dar azi am descoperit un alt motiv, parcă și femeile arată mai bine în sezonul ăsta! Cel puțin azi parcă toate sunt mai aranjate, mai elegante... îmi era dor să întorc capul după o femeie frumoasă azi cred că o să am gâtul scrântit. În sfârșit au dispărut și pantalonii ăia imbecili între pantaloni de yoga și rahat de negru din ala cu turul la glezne... odată chiar am ieșit cu una din asta și am zis că pot să o aștept să-și schimbe pijamalele cu ceva de ieșit în oraș, pentru că niciodată n-am să fiu văzut prin oraș cu una care poartă așa ceva. E puțin penibil mai ales dacă ai peste 20 ani.

Azi am apreciat și un şofer de Ratb care deși parcă e împotriva religiei lor să deschidă ușa între stații, a făcut o excepție pentru o făptura gingașă care era grăbită nu știu unde și alergând a încântat toți bărbaţii cu sânii ei. Mai există speranță că există și oameni cu inima mare!
Azi am redus cantitatea de dulciuri! Mi-am cumpărat o ciocolata care are biscuiți in ea, deci automat e mai puțină ciocolată.

Mulţumesc și celui mai imbecil loc de mâncat din țară pentru deliciosul prânz, dacă mai aud pe cineva vreodată că recomandă Subway o să-i trag o palmă, cu un scaun, din fier. Dacă vroiam să mănânc o feliuță de roșie cu un fir de carne într-o lipiuță îmi cumpăram cu 1 leu totul, nu țepuiam lumea că-i tortilla... în plus, nici măcar un pitic din ăla de lucrează la Moș Crăciun nu poate să fie hrănit cu așa ceva.
Scârțarii ăştia sunt ca fițoasele care vor cafea la Starbucks, adică fără supărare, nu vorbesc fără să testez, dar e cea mai proastă cafea aia de la Starbucks, până și unele cafele la dozator sunt mai bune decât fițele alea cu brand. În fine o să-mi sară-n cap fanboys că acolo e viața, că nu știu nimic... ei bine voi habar nu aveți de o cafea bună și o masă bună, așa că ce să învăț de la voi?!

Drept dovadă că și bărbații se pricep la multitasking, azi mi-am pus status pe faisbuc când eram la volan și treceam peste un câine sau o babă sau ce naiba era...

Azi am rămas și fără mâncare, plec să-mi gătesc o pizza și o bere, mă simt bucătar!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Amedeux TRADATORULE!

@Al3ssa am plecat spre tine, de la invitatia ta nu mai am somn, am fluturi, imi tremura mana de 30 minute si nu pot sa mai inchid usa... dar o las asa, sunt pe drum! kiss

@barbat conteaza cu care mana lovesti, dreapta de obicei trece prin pereti iar stanga e mortala.

@E_E sa-i fac in ciuda barbatului perfect la mine berea iese tot rece, cu suc de lamaie sau grapefruit! Dar ema, daca eram berar iti garantez ca aveam sloganul de la Carlsber, dar fara partea cu "probably"