Regulament
Bloguri

Ô ma douce souffrance

Pentru că nu-s doar un sexpert de vază, un minotaur autoproclamat rege și biciuitor de prinți și alți regi ai țiganilor, un romantic incurabil, visul dulce al sexului frumos și unicul semi muritor etichetat și omniscient, m-am îndurat și am zis să aduc lumină în viața voastră prin simpla prezență în mediul online!

M-am plimbat pe la niște eventuri zilele astea destul de interesante și mi-au plăcut toate (artă, gaming și bere evident). Din păcate am observat și care-i problema cu femeile astea mai tinere de nu-mi plac suficient să-mi schimbe cheful de băgat în relație - Femeile nu au pasiuni! Deci ele nu pot să înțeleagă cum un bărbat preferă sâmbătă dimineața să-și vadă de antrenament, de jocuri, de curățenie în loc să trimită un mesaj cretin de genul „M-am trezit” generalizând în cazul lor pe la prânz așa. Femeia în ziua de azi nu mai are pasiuni, ea nu are nici o treabă cu urcatul pe munte, croșetatul, cititul, dansatul, pictatul pe orice, sportul de câmp, sport virtual... procentul de bărbați era ridicol de mare comparativ cu cel feminin prezent la eventuri. O să spuneți că femeile nu-s pasionate de artă, gaming sau bere... greșit! Femeile de la noi pur și simplu nu au pasiuni. În afară de țara asta, aproape la orice event (excepție cele dedicate strict unui anumit sex) procentul este în jurul unui jumi juma. Fac pariu cu voi că și în cazul unui eveniment de genul haine de mireasă sau pentru puradei, tot bărbații sunt câștigători dacă vorbim strict de cantitate... la noi e moda cu găsitul unui prost pe care să-l dispere cu mesaje și telefoane și gata, aia e pasiune. Provoc femeile de aici, să accepte primele trei invitații la diferite ieșeli din astea dubioase (nu întâlniri cu onaniștii băloși de pe aici – ci din cercul de prieteni).

Așa... în altă ordine de idei, niște babe senile de prin cartier, tot hrănesc în disperare pisici, câini sau aurolaci și de câteva zile toate vietățile au intrat în călduri... noaptea am cel mai tare concert posibil, pisicile urlă, câinii latră, babele orăcăie, aurolacii țipă și cântă manele. N-am nimic împotrivă, nu judec pe nimeni, doar că nu înțeleg de ce orăcăie babele... ele au pornit concertul. Oricum nu-s deranjat, noaptea 3 din cele 4 voci din capul meu vor să doarmă dar una se întreabă dacă pinguini au genunchi.

Am văzut pe aici că murit textul la intrare, deja au plecat toți? E vreun concediu în masă de n-am știut eu sau pur și macarena? AHAI, A la tuhuelpa legria, MACARENA AAA (da știu am voce, dar tocmai am auzit melodia)

Pe mai târziu
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
absenta "idealului", era sa ma faca sa cred ca viata este aproape anulata ...
noroc cu babeleolling on the floor dau cromaticaolling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hmmm
La mine se vede invers happy)
O fi si o chestie de varsta.
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Attitude....fuserem la miscarea aceea de integrare, de la Costinesti ! Si-am ramas impletiti, incorsetati, penetrati, sudati, murati........happy)

Vom (re)veni ! big grin