Regulament
Bloguri

Azi nu!

Știu că sunt mulți oameni care nici până în prezent nu înțeleg de ce la fiecare meteorit căzut, există și un crater. Există femei și bărbați care își pun zilnic întrebarea dacă infertilitatea este ereditară. Dar eu nu sunt așa... azi totul îmi este indiferent, poate că iar a venit apatia în vizită sau pur și simplu m-am plictisit...

Alde’ Henri-Frederic Amiel behăia prin - Fragmente dintr-un jurnal intim - ceva de genul „A trăi înseamnă a reacționa și mai ales a străluci. Pasivitatea este o stare inertă. Nu merită să trăiești dacă anticipezi moartea prin apatie.” Io’ cred că-i bou și că apatia e mișto... ba chiar sănătoasă pentru lumea lipsită de fibra morală, spontaneitate sau extraordinar. De ce? Pentru că devine un scut împotriva unei găuri negre care atrage zilnic tot mai multe victime și fără să realizeze devin peste noapte nimicuri, personaje fade, seci.

Azi nu-s sictirit dintr-un motiv anume, ci pentru că așa vreau eu. Iar eu vreau să fiu azi așa pentru că îmi amintesc mâine de ce trăiesc. De ce respir aerul, de ce mănânc mâncarea, de beau apa, de ce scriu, dar răspunsurile vin după o zi de apatie când ceva te scoate din starea asta. Poate să fie vorba de o melodie, o amintire sau pur și simplu desertul de seară.

https://youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU

https://youtube.com/watch?v=gcs5PRxEXq4

V-am pus și muzică să fiu trendy fancy pancy megacool top kek pentru că mulți nu citește. Acum plec să-mi fac niște lapte cu nesquick și pentru că de aia!

Am să renunț și la scris, nici ăsta nu-mi mai place. Este interpretabil... toți „erudiții” vin să-mi explice ce-i viața și cum că io sunt copil și nu știe d’astea ca ei bărbați veritabili la 40-50 ani dar schilodiți de arta comunicării și împiedicați de o tastatură nici măcar nu-i înțeleg după zeci de pahare cu lapte și nesquick.

M-am săturat de şefi și patroni care nu știu diferența între decât și doar, dați și dă-ți dar știu să facă crize de nervi pentru că nu-i respecți...

Am citit azi un răspuns al unui amic pentru o tipă care vroia un rezumat pentru al doilea Război Mondial:
Boom, boom, Pac pac pac, TA TA TA TA TA TA, m**e Hitler!

I’m outta here!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
intrebi ordinea, nu?! Ca nu refuz nimic sa fie clar olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
pai si cine e suparat?
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bun top kekul tongue
poti sa mai gatesti de-astea big grin
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Silver happy nu renunt asa usor la torturile tale tongue

@Al3 raman pe metereze si o flutur la soare olling on the floor

@Barbatsimplu... asa zic si eu!

@Vara_ nu stiu, poate thinking
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si-mi trecuse durerea de masele, care m-a toropit de doua zile incoace . Acu, dupa ce te-am citit "greieras", iar m-a luat ! Unde-i spirtul, usturoiul si tigarile, ca sa mi le bag iar in urechi ! Adanc !!!!