elefant.ro

Regulament
Bloguri
Presiunea te schimbă. Dar nu-i obligatoriu un lucru rău. Presiunea unei relații, presiunea unui termen limită la muncă, presiunea socială față de cum trebuie să te comporți, să trăiești, să mănânci... din toate direcțiile și în fiecare clipă simțim asta. Unele persoane mai puțin, altele mai mult. Există presiune și la prima întâlnire, majoritatea persoanelor nu au răbdare să vadă măcar daca ne-am suportat la două, trei întâlniri că deja consideră că ești într-o relație, există presiune și când schimbi câteva replici în mediul online din păcate, presiunea își face simțită prezența și-n situațiile unde tu consideri că-i mai bine să pleci acasă după o oră petrecută de bun simț. Nu-i obligatoriu un lucru rău. Cărbunele devine diamant pentru că presiune, ba chiar multă! Doar că nu există un set de reguli clare pentru viteza relațiilor prin care trecem în vremurile astea moderne... de exemplu, eu n-am să înțeleg niciodată de ce o femeie care își bate pieptul cu tărie că-i independentă, că-i egala mea, are pretenția să-i plătesc consumația... adică bun, dacă îmi place de ea n-am nimic împotrivă, dacă vreau să mai ies și altă dată cu ea să aflu dacă îmi place, iar n-am nimic împotrivă... dar dacă un bărbat burlac iese în oraș la câteva zile cu una nouă... mai ales că ele insistă cu „Hai că așa vorbim o lună și degeaba, să ieșim în oraș!” de ce trebuie noi bărbații să plătim și pentru ele? Asta înseamnă egalitate? Dacă e vorba de întâlnire, iar bărbatul a invitat femeia în oraș, atunci consider că-i ok, dar dacă femeia invită, insistă, vezi că nu-i nimic interesant acolo și vrei să-ți vezi de viața ta, fără ea evident, atunci... de ce considerați că-i normal să plătească bărbatul? Nu-i vorba de zgârcenie... dar până la urmă... lucrurile stau invers în ziua de azi... există mai multe femei de calitate decât bărbați de calitate, în ziua de azi, femeia câștigă în mod egal cu bărbatul, de ce încă a rămas la modă doar ce favorizează femeia? În fine, nici nu mai contează... dar eu vreau să facem reguli și pentru ieșitul în oraș! Să fie scrise! Când vreo parte nu a respectat vreo regulă să-i fie suspendat dreptul la întâlniri pe 3 luni de zile!

Regulament general:
1. La prima întâlnire orice acțiune de la strâns mâna, sărut sau sex nu înseamnă sub nici o formă că ești în relație.
2. La prima întâlnire mereu plătește femeia, cumpără o floare, o cutie de ciocolată și faceți orice maimuțăreală să ne agățați.
3. Absolut și indiferent de caz, nici una din părți nu vine fără un duș și igiena minimă în funcție de sex, rasă, specie, etnie, religie ș.a.m.d.

Regulament pentru masculi:
1. Mereu vorbim puțin și ascultăm mult (sunt femei)
2. Dacă vorbește despre foști și cât a costat poșeta, ești obligat să-i tragi o palmă și să fugi 100m sprint în jurul mesei în timp ce cânți Macarena
3. Dacă e urâțică, ești obligat măcar să vezi dacă una din prietenele ei este mișto și să vezi dacă e loc de bună ziua și la ea.

Regulament pentru femele:
1. Dacă ajungi acasă după o conversație de 30 minute unde el cască și inventează motive să plece acasă dar tu deja i-ai trimis pe facebook modificare de status de la singur la într-o relație ești obligată să cauți tratament profesional de urgență și să-l urmezi!
2. Dacă râgâi o oră cu ce independentă ești tu, că nu ai nevoie de bărbați să trăiești, atunci plătește fată măcar ce bagi în tine, altfel ești obligată de lege să țipi de 12 ori pe zi că ești o idioată.
3. Niciodată, dar absolut niciodată, nu ai voie să ieși la întâlnire cu pantaloni care au turul la genunchi și mulați pe gambă înflorați. Dacă faci asta e oricum pedeapsă pentru tine că fug toți din prima știind că ești o petardă.

Aștept completări legislative până o să scoatem această carte și trăim regește pe urma ei!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

keno

  • Publicat Acum peste 2 luni
ESTi PE MATRIMONIALLE >>>RANDOM CHIAR DACA NU VREI SA PARI!! ATTITUDE !!
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Anto... am adormit cu succes la Transcendence... dar l-am pus pentru a doua oara, daca il vezi prima oara e chiar decent filmul

@Emill io-s pierdut in asa multa informatie... nici nu mai stiu ce sa fac... din cauza ca nu am procesat suficienta informatie... la o intalnire am ajuns doar in boxeri straight face

@Keno... e clar ca orice e fortat... ramane fortat happy dar spre uimirea mea... am vazut ca-s persoane care au alergie la random happy
matrimoniale - membru fara poza

keno

  • Publicat Acum peste 2 luni
Regulamente ,reguli,cutume !!! ptr ce?? ca sa nu fie respectate?? Random suna mai fain !!!
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
http://adevarul.ro/life-style/dragoste-s … .html :
"Experţii în dating sunt de părere că bărbatul trebuie să plătească la prima întâlnire, urmând ca, mai apoi, nota de plată să fie împărţită la doi. „Dacă îţi place de el şi consideri că are potenţial, la următoarele întâlniri ar trebui să-ţi plăteşti consumaţia. Doar nu vrei să creadă că eşti zgârcită, nechibzuită sau, şi mai rău, profiţi de banii lui“, avertizează Clint Cartner, consilier în relaţiile amoroase."
big grin
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
olling on the floor Hell yeah! Noapte buna si o saptamana frumoasa sa aveti!
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
pai cafea de la automat la 1 leu, maxim 2 lei daca e tipa fitoasa si o eugenie... desi parca e bun si oreo straight face
matrimoniale - membru fara poza

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Doua cafele si-un biscuit ? Da' unde te crezi, in "doamna si vagabondul ?" olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
Oreo? olling on the floor hai ba, m-am plictisit si eu pana m-am hotarat la ce film adorm si am zis sa mai agit apele, sa primesc injuraturi de la barbati si isterii de la domnisoare thinking?
matrimoniale - membru fara poza

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Suntem in dezbateri pentru ordonanta de urgenta ! Nu stim daca masculii sau femelele din discutie sunt bipede ! Autorul n-a mentionat si suntem intr-o mare dificultate !! Am comandat gogosi, sedinta se va prelungi, o parte din colegi sunt dusi cu pluta din cauza codului ....rosu de vremuri grele ! olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
Noroc Anto, pai nu spun daca tot nu crezi... macar sa fiu zgarcit si la vorba big grin
libris.ro