Regulament
Bloguri

nada mas y nada menos

Dupa ce iubesti femeia, priveste-o cum doarme in locul acela numai al ei. Asculta ce amintirile-ti spun, nu incerca si visurile sa i le iei.
O femeie poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera..... se spune ca nu suntem egali,caci noi barbati suntem mai presus ,, prostii,, cateodata nici nu stim sa scoatem o vorba din gura,in timp ce o femeie iti poate da lectii,defapt vroiam sa zic ca avem momente cand trebuie sa invatam multe de la , ELE, pt mine femeia este< este sufletul unei relatii, ea este fantezia, floarea, lumanarea, vinul, muzica romantica, tinuta sexy, placerea unirii intr-o singura fiinta cu cel de langa ea si mirosul dulce al naturii.
ofemeie este precum un ocean ,atunci cand se simte iubita increderea in ea creste semnificant... stiu caFemeia este fiinta pentru care un barbat traieste. Femeia este cea pentru care un barbat ar fi in stare de crima. Femeia este cea pentru care un barbat lupta impotriva oricui. Femeia este cea pentru care un barbat este in stare sa se schimbe. Femeia este cea care educa un barbat. Femeia este cea care induioseaza un barbat. Femeia completeaza barbatul. Femeia este fiinta de care un barbat are nevoie cel mai mult pe lume.

In aceasta lume dominata de barbati ar trebui sa fiti mandre ca sunteti femei si ca noi fara voi nu am putea exista.stiu ca poate imi voi lua o gramada de injuraturi dar asta este parerea mea despre o femeie
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza alina_65

alina_65

  • Publicat Acum peste 2 luni
felicitari,doar un barbat adevarat poate sa vorbeasca asa despre femeie,iti doresc sarbatori fericite si sa ai parte de femeia pe care o meriti.
matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
Frumos ,dar ce poti sa spui despre barbatul...