Regulament
Bloguri
Profit de tema lansata de "botic imblanit" (vai, cati nu ardem de curiozitate sa aflam cum il cheama!!) ca sa va rog sa scrieti cu totii ce asteptati de la celalalt. As vrea sa nu va faceti griji daca atragem comentarii rautacioase. Asta este, ignorati sau dati cu tifla - si asa suntem pe net, unde fiecare poate fi cum doreste - si arata astfel cum este de fapt. Aici chiar si noi, oamenii sensibili sau vulnerabili, suntem protejati, pentru ca nimeni nu ne poate atinge sau invada casele, decat daca dorim noi acest lucru.

Pot sa incep eu... descriind pe cineva care exista, nu un vis.

Nu este un barbat realizat, "botic".
Este un tanar ancorat in realitate in sensul ca nu ii scapa nicio stire. Stie tot ce se intampla in lume, vaneaza stirile si pe net si prin ziare. In rest, nu are niciun talent special pentru a prinde oportunitatile. Trec pe langa el, prin el, pe unele le prinde, pe altele nu.
Este deosebit de inteligent si cult, dar niciodata nu se lauda sau nu se refera la sine.
Vorbeste 14 limbi straine - si pe multe din ele, ca pe limba materna. Vorbeste cu toti oamenii, indiferent de gradul lor de cultura, si pe toti ii asculta cu atentie. Dar este si antisocial, cand are toane nu-i poti intra in voie sub niciun chip.
Este un foarte bun prieten pentru ca da cele mai bune sfaturi din lume. Dar nu este un bun prieten - cand cineva are o problema grava, il lasa sa se descurce singur.
Nu il intereseaza banii, decat pentru propria supravietuire. Dar are nevoie de bani happy
Nu este frumos deloc. Dar a fost o vreme cand mi se parea tare frumos....
Are multe obiceiuri proaste, care ma enerveaza... Dar este deseori foarte dulce, optimist si are o conversatie foarte placuta si folositoare. Are simtul umorului, te prapadesti de ras cand vorbesti cu el si vorbeste despre orice subiect de parca s-ar fi pregatit dinainte, are milioane de cunostinte si informatii...

Spun prea multe despre el? Nu vreau sa desacralizez aceasta amintire placuta sufletului meu, vreau doar s-o impartasesc cu sinceritate.

Nu este niciun tipar pentru cineva potrivit. Nu trebuie sa aiba doar plusuri. Fiecare om are calitati, iar la multe si opusul lor, in acelasi timp. Trebuie doar sa fie potrivit....
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii