Regulament
Bloguri

Tara te vrea prost !!!

Salutare si la multi ani !!!
Ieri am fost nevoit sa ma duc la o banca , sa duc niste documente pentru un prieten care momentan nu se afla in tara . Acolo o minunata doamna Lacramioara m-a invitat in birou si a pornit avalansa de intrebari . Cum te numesti ,sa-i dau buletinul sa faca o copie si ce anume doresc sa fac ? I-am explicat ca doar vreau sa dau niste documente pentru X care nu este in tara si atat , saptamana viitoare va lamuri cu persoana in cauza ce are de lamurit . Tanara nu avea mai mult de 30-35 ani, o fusta mini, de aproape i se vedeau chilotii si pe furis privea sa vada daca o admiri ca sa stie cum sa stea mai ca la poza . A luat documentele si a inceput ... asta nu este bun ,asta nu este original , asta ..... si ca mai trebuie sa aduca ...... Dupa o discutie care incepuse sa se aprinda intrucat aceasta nu intelegea ca eu sunt un simplu curier , pun mana pe telefon si-l sun pe X in strainatate. Il i-a si pe ala la balacareala ca de ce trimite actele prin mesager , ca de ce nu a venit personal , ca nu sunt toate documentele , ca intr-un final prietenul meu sa ii spuna distinsei doamne ca toate actele le are si pe mail scanate si trimise dansei , dar a vrut sa fie sigur ca totul e in ordine . Stiti ce a raspuns doamna L ? Ca nu mai era nevoie de nici un act ca le-a primit pe email pe toate si sunt in regula . Asta dupa cred 40 de minute irosite pentru ..... nimic . Oare de ce fac lucrurile acestea angajatii unor firme , banci , agentii , fisc . De ce se pun de-a curmezisul functionarii normale si logice a unor lucruri ? Sa fie ca au fost angajati doar pe baza de cunostinte , spaga ,servicii ?? Sau ..... asa suntem noi , mergem cu frana trasa tot timpul ?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

maxxlro

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pentru Vlady si Cybele .
Actele pe care le-am dus, erau cuponul de pensii al sotiei , o adeverinta ca nu are alte venituri , dovada cate persoane stau in spatiu si copie dupa actul de proprietate . Ce secret bancar , ce servicii de curierat , ce politie ? Furati curent si Eon-ul sau Electrica nu stiu......, montati-va contor. Dati drumul la frana oameni buni . Nu in fiecare persoana sta un hot, un delicvent . Ce ,o banca nu poate functiona fara minijup ? sau decolteu ? Probabil doar la seminarii sau traininguri . Nu e mai simplu sa fii bun si comunicativ ? Si mai ales performant ? Cunosc destule persoane care au terminat Finante -Banci si povesteau cum copiau sau aranjau examenele . Am ajuns de rasul Europei . Tot timpul trebuie sa fim Gica contra ?Fiti seriosi , in spatele neputintei unui angajat sta un procent sau mai multe la dobanda ta . Oricum apreciez opinia voastra , e parte dintr-un intreg .
Pentru ceilalti apreciez simtul umorului , asta e la urma urmei cel mai important . Sa luam viata ca o gluma , e mai simplu si sanatos .
Va pup pe card .....happy SA VINA POLITIAAAAA.......
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Subscriu Vlady_1, fara un document oficial care sa iti dea dreptul sa actionezi in numele prietenului, nu aveai ce cauta acolo. Necum sa faci si galagie.
poza eugen79

eugen79

  • Publicat Acum peste 2 luni
bah gogule....sigur asa ai dorit sa scrii titlul blogului???
don*soara se baga in zeama cu tine...si tu ???ce culoare erau chiloti???
poate erau murdari si tu cum esti un sensibil......
poza giulia_23

giulia_23

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dupa cum se vede esti in cautare de o domnita, de aceea banuiesc ca esti pe acest sait, acum acum ai avut ocazia sa cunosti real ceea ce cauti dar ai refuzat, si ceva de calitate. Oare ce mai vor barbatii ?