Bloguri

barbat fara poza

www.info-hoteluri.ro

pareri despre acest site www.info-hoteluri.ro Multumesc
poza membru

GLUME,BANCURI

Asemanarea dintre un urs panda si o virgina:amandoua sunt pe cale de disparitie!!!!!1 De ce fac barbatii,glume pe seama blondelor????De invidie!!!!!!!!..))) Sotul:nu mai fi Suparata ca te fac cea mai Fericita femeie din lume Sotia:cand pleci?????????? Doua brunete cautau prin padure un brad de Craciun.Dupa un timp una dintre ele ii spune"Auzi nu ar fi mai bine sa luam unul asa fara globuri??????
poza blog

culturism

oare cum poti ajunge cu o masa musculara bn dezvoltata?
poza membru

INTREBARI STUPIDE

PROFA DE BIOLOGIE LE SPUNE STUDENTIILOR CA "PACIENTUL INAINTE DE RECOLTARE TREBUIE IN PREALABIL SA SE SPELE. INTREBAREA DIN PARTEA UNEI STUDENTE ANUL II DACA NU ARE PREALABIL POATE SA SE SPELE IN LIGHEAN????????????
poza blog

Pasarici

Ce tari sunt pasarelele astea, au aproape comportament uman, daca unul din prietenii nostri pateste ceva mai interesant toti ne bagam sa vedem ce s-a intamplat. Prea tare oricum dati click pe imaginea sa vedeti .
poza blog

Final Twilight

Salut, uitati-va in poza si asta e parerea mea cum ar fi trebuit sa se termine Twilight
poza membru

iPhone 4 vs HTC 4

SAlut, am gasit un filmuletz foarte funny pe you tube in care descrie mura in gura utilizatorul de iPhone e prea tare http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pq … 0pqZg ), cred ca am ras ca prostu singur in birou vreo jumatate de ora.
poza blog

SINGURATATE

NO COMMENT...ASA O SA AJUNG PANA VOI GASI SI EU PE CINEVA PE ACEST SITE .....FETELOOOOORRR.