Bloguri

poza blog

Pasarici

Ce tari sunt pasarelele astea, au aproape comportament uman, daca unul din prietenii nostri pateste ceva mai interesant toti ne bagam sa vedem ce s-a intamplat. Prea tare oricum dati click pe imaginea sa vedeti .
poza blog

Final Twilight

Salut, uitati-va in poza si asta e parerea mea cum ar fi trebuit sa se termine Twilight
barbat fara poza

iPhone 4 vs HTC 4

SAlut, am gasit un filmuletz foarte funny pe you tube in care descrie mura in gura utilizatorul de iPhone e prea tare http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pq … 0pqZg ), cred ca am ras ca prostu singur in birou vreo jumatate de ora.
poza blog

Cum sa tii corect un IPhone 4

Super tare poza asta cum Yoda (StarWars star) tine telefonul super tare dativa si voi cu parerea .
poza blog

Atentie la escroci !!!

In ultimele zile am dezactivat mai multe conturi de escroci care au incercat sa practice cunoscutul "dating scam" pe matrimoniale.ro Atentie la mesajele pe care le primiti de la persoane in general din strainatate, scrise in engleza sau intr-o romana stricata. Exemplu de mesaj pe care userul jennylove24 l-a trimis catorva zeci de utilizatori: "Bună, eu sunt Jenny! Vă rugăm cum esti, sper eşti bine şi în perfectă stare de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi sa i…
poza blog

Pagina de la Internet Explorer are erori

In utlima vreme am fost invadat cu mesaje si linkuri catre http://explore8.ro/ care este o campanie organizata de Microsoft pentru promovarea Internet Explorer 8 dar se pare ca baietii, fiind criza, au angajat oameni ieftini pentru a le face site-ul dar ieftin inseamna si prost si prin urmare au un website cu erori chiar in browserul promovat de ei. Deci dupa cum zice si site-ul "CALATORIE SPRE CENTRUL INTERNETULUI" ... dar atentie cu erori de JavaScript. Si intrati pe http://explore8…
poza blog

Completare profil

Salut, intrucat am primit mesaje de la diferiti utilizatori care nu stiau sa-si completeze toate sectiunile profilului, am adaugat in pagina de Ajutor cateva detalii legate de aceasta actiune. Un profil completat in proportie mare ofera o imagine mai buna legata de tine iar completarea 100% este o conditie obligatorie pentru participarea la tombola din 15.07.2010. Succes!