Dama Fără Secrete


Bună dragilor, numele meu este Dama Fără Secrete și de astăzi fac parte din comunitatea Matrimoniale România. Scopul meu pe această platformă este acela de a vă oferi RĂSPUNSURI!

Înainte de a vă spune ce fel de răspunsuri vă voi oferi, haideți să vă zic mai multe lucruri despre mine. Sunt născută în aprilie 1987, locuiesc în sud-estul României, sunt licențiată în psihologie, însă vocația mea este scrisul! Sunt atrasă de poezie, psihologie, filozofie și relații interpersonale! Practica în psihologie am făcut-o online, așadar pot spune că într-un fel sunt specializată în relațiile la distanță.

Deși am transformat scrisul într-o profesie, dezvoltând această artă într-o adevărată afacere profitabilă de viitor, pot afirma cu o maximă convingere că eu sunt unul dintre puținii oameni care își desfășoară activitatea cu un patos și o pasiune greu de închipuit! Iubesc ceea ce fac!

Mă găsiți pe blogul Dama Fără Secrete și pe pagina de facebook Dama Fără Secrete!

De acum încolo la rubrica ARTICOLE de pe Matrimoniale.ro veți citi articole scrise de mine pentru voi, utilizatorii de seamă ai acestui site de dating din România. Scriu despre oameni, despre dragoste, despre problemele de cuplu, despre relații reușite și nereușite, despre parteneri potriviți și nepotriviți, despre natura umană, despre calitățile și defectele oamenilor, despre idealurile și temerile noastre și despre multe altele. Pe scurt, scriu despre noi, cu bune și rele!

Rubrica ARTICOLE de pe Matrimoniale.ro a fost creată special pentru voi, tocmai de aceea vă fac o propunere inedită: PUNEȚI-MĂ SĂ SCRIU! Așadar, dacă aveți întrebări fără răspunsuri, dacă v-ar plăcea să citiți despre ceva anume, dacă vreți să vă lămuresc în legătură cu o problemă, dacă aveți nevoie de o îndrumare sau pur și simplu vreți să propuneți teme pe care eu să le dezvolt în articole, NU EZITAȚI SĂ ÎMI DAȚI DE SCRIS!

Săptămânal voi publica pe Matrimoniale.ro 1-2 articole pentru voi! Așadar, propuneți teme, iar eu le voi dezvolta în articole senzaționale!

Aștept comentariile și mesajele voastre!

Cu drag,

Dama Fără Secrete

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Ella, o sa vina si acel articol.
poza ella_anya

ella_anya

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai vrem articole happy Ma intereseaza si pe mine ceva legat de dif de varsta, am vazut o cerere in comentariile primului articol.
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bună seara dragii mei, am notat și aceste două teme. Le voi da glas cât de curând, însă le voi lua în ordinea în care au fost propuse. Până acum ați propus 5 teme, am de scris 3 săptămâni de acum încolo! happy)
Vă puuup! happy
poza byaoana

byaoana

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna seara, eu as fi interesata de un articol despre persoanele care nu pot trai fara sa insele, care au inselat mereu in toate relatiile avute pana in prezent (nu neaparat barbati).
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multumesc Admin pentru prezentare! happy