Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Dilema machiajului: preferă bărbaţii femeile cu sau fără machiaj? Iată ce au spus câteva persoane intervievate:

-    Machiajul este utilizat pentru a evidenţia frumuseţea, nu pentru a o crea.
-    Pentru a vedea frumuseţea unei femei trebuie să o priveşti dimineaţa, la prima oră. Este foarte sexy.
-    Uneori prefer natural, alteori cu ceva machiaj. Este drăguţ să nu ai pe cineva aranjat mereu, deoarece atunci nu ajungi să te aştepţi la asta tot timpul, dar este drăguţ de asemenea să se aranjeze ocazional, doar pentru a îi face complimente cu privire la aspectul ei cu ocazia respectivă.
-    Prefer cu siguranţă aspectul natural, atât dintr-un punct de vedere estetic cât şi din punct de vedere tactil. Nu mi-a plăcut niciodată să ating sau să sărut machiajul mai degrabă decât pielea.
-    De fapt îmi piere tot cheful atunci când văd o fată cu faţa încărcată de machiaj. Arată pur şi simplu atât de fals...Nu îmi pasă dacă este neatractivă. Prea mult machiaj doar înrăutăţeşte lucrurile.
-    Atunci când este utilizat machiajul, ştiu că modul în care este utilizat face diferenţa. Doar machiajul realizat prost arată rău.
-    Natural este mai bine, dar foarte puţin machiaj este acceptabil.
-    Îmi place ca o femeie să nu se machieze deloc, dar, dacă trebuie (cum ar fi în cazul unor întâlniri speciale, evenimente etc.), atunci prefer să nu fie exagerat. Prea mult machiaj este un lucru îngrozitor.
-    Logodnicul meu îmi spune în mod constant că îmi adoră „frumuseţea naturală”. (răspunsul unei femei)
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

claudiuioan

  • Publicat Acum peste 2 luni
O persoana machiata, comparativ cu ipostaza in care nu e machiata, este considerata mai atragatoare, dar si mai sanatoasa, ba chiar avand venituri mai mari si fiind mai demna de incredere.
Barbatul, preocupat fiind sa aiba urmasi, doreste sa-si imbunatateasca sansele de transmitere a mostenirii genetice. Sanatatea este necesara pentru gasirea partenerilor capabili sa-i poarte progenitura si, in acest caz, increderea accentueaza siguranta de a fi genitor. Pe langa acest efect, atractia exercitata de femeile machiate este explicata chiar de femei.
poza MihaiArdeleanu

MihaiArdeleanu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mi se apre o chestie des folosit in zilele noastre de catre majoritatea femeilor! Pro!
matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
prostii
matrimoniale - membru fara poza

ariadna123

  • Publicat Acum peste 2 luni
Femeile pot uza de ,,trucuri"' pentru a se pune in valoare .Dar cand spui despre ea ca e machiata bine ,inseamna ca nu stie sa se machieze .Machiajul este o arta . O taina a femei cu propia oglinda .In societate trebuie sa se vada produsul finit nu ningredientele folosite la prepararea retetei.
poza JOBI

JOBI

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hai să fim SERIOŞI.Femeile sunt de două categori.În prima categorie femeile ne-măritate se machiază pentru a se EVIDENŢIA cât mai FRUMOASE ÎN FAŢA BĂRBAŢILOR,deci şi a atrage viitori soţi.Şi a doua categorie sunt femeile măritate care se machiază,vroind astfel să fie frumoase în faţa celorlalte femei,dar partea negativă este că vor atrage şi bărbaţii.ESTE AŞA.AM DREPTATE???
poza texyco

texyco

  • Publicat Acum peste 2 luni
ce pot sati spun eu abia ce lam creat nus un expert in asa ceva succes in cea ce vei decide
poza cata114

cata114

  • Publicat Acum peste 2 luni
Credeti ca femeile se aranjeaza pt barbati? NUele se aranjeaza pt celelalte femei, pt a le face invidioasr! vezi Allan Peace"de ce femeile nu stiu sa citeasca harta...." pe you tube
poza virgilpaun47

virgilpaun47

  • Publicat Acum peste 2 luni
oameni buni femeia cand se macheaza nu o face pentru barbatul ei Ci pentru a fi admirata de cei din jur putin le pasa de ceea ce crede sotu prietenu ea trebuie sa iasa in evidenta Daca e si invidiata de celelalte femei e totul PERFECT Normal ca le sta bine macheate dar ati vazut sa se maceze vreo una9 pentru noi cei de acasa cand nu vor sa obtina ceva de la noi
poza Adrian30002

Adrian30002

  • Publicat Acum peste 2 luni
femeile sunt niste reptile cu sange rece ,de-aia se machiaza,sa nu li se vada solzii .happy glumeam ,un machiaj discret nu strica dar nu exagerat.
poza tutunaru

tutunaru

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ihi
cod de securitate