Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Un coş de relaxare
Acesta este cel mai popular cadou, aproape fiecare femeie cu care am vorbit (dacă nu chiar fiecare femeie) l-a sugerat. Pregăteşte un „coş de relaxare” pentru ea. Include lucruri precum spumă de baie, o pernă de baie (rezistentă la apă), lumânări, cremă de corp, un CD cu muzică relaxantă (unele magazine vând muzică în mod special pentru a crea anumite stări), o carte bună şi vouchere cadou pentru masaj profesional, manichiură, cosmetică şi pedichiură. Fiecare femeie este unică, vino cu ideile proprii, poate ştii alte lucruri pe  care soţia sau prietena le foloseşte pentru a se relaxa precum ciocolata sau un film bun. Împachetează-le pe toate într-un coş sau o cutie frumoasă, este un mod minunat de a arătca că îţi pasă şi înţelegi că viaţa ei poate fi stresantă. Apropo, aceasta este o idee de cadou minunată pentru orice femeie... în mod special pentru mama ta!

Cina în doi, pe banii tăi
Fă o rezervare pentru o cină romantică în doi la restaurantul ei preferat. Asigură-te că o tratezi ca pe o doamnă toată noaptea: deschide uşile, fă-i complimente, deschide-i mai întâi uşa de la maşină, adu un trandafir atunci când o iei.

Cărţi
Dacă nu eşti sigur cu privire la ce îi place să citească, cumpără-i ceva de pe lista best-sellers sau întreabă-i pe angajaţii de la librărie ce îţi recomandă.

Lumânări şi un suport pentru lumânare
Toate femeile cu care am vorbit, în afară de una, au sugerat o lumânare parfumată şi un suport pentru aceasta. O lumânare bună va costa aproximativ 20 – 30 RON şi preţul suportului variază în funcţie de gusturi. Alege o lumânare cu o aromă foarte delicioasă şi garantăm că nu vei da greş!

Un brad de Crăciun
Dacă vă veţi petrece Crăciunul împreună într-un hotel sau o cabană, surprinde-o sunând de dinainte şi aranjând să aveţi un brad de Crăciun în cameră şi împachetează în secret lumini pentru copac şi decoraţiuni. Când ajungeţi puteţi decora bradul împreună. Nu poate fi Crăciun fără un brad.

Accesorii pentru baie
Îi place să facă băi? De ce să nu îi iei nişte săpunuri parfumate, spumante de baie, lumânări şi un burete pentru corp? Poţi pune totul într-un coş pe care îl poţi ambala în celofan sau hârtie şi lega cu o fundiţă.

Calendar personalizat
Fă-i un calendar personalizat. Completează fiecare lună cu fotografiile proprii, marchează datele speciale în calendar (ziua ei de naştere, aniversarea zilei în care v-aţi întâlnit etc.); poţi chiar inventa zilele voastre speciale precum o escapadă în week-end şi o zi dedicată ei şi doar ei.

Cupoane cadou şi excursii în week-enduri
Soţul uneia dintre prietenele noastre îi dă soţiei cupoane cadou pentru nopţi sau week-enduri la hosteluri. Le adoră, aşa că o duce acolo atunci când are nevoie de un week-end pentru a se relaxa.

Album cu amintiri
Pregăteşte un „Album cu amintiri”. E nevoie de multă muncă, aşa că îţi sugerez să începi devreme. Colecţionează lucruri precum bilete de cinema de la filmele la care aţi fost, imagini, felicitări din locurile voastre de vacanţă, mici poezii, cuvintele „cântecului vostru”, scrisori de dragoste pe care i le-ai trimis sau ţi le-a trimis ea, e-mailuri, ceva de la începutul relaţiei voastre, orice are o amintire frumoasă în spatele său. Aranjează frumos totul împreună într-un album foto. Include o pagină de introducere cu un mic mesaj pentru ea.

Picturi sentimentale
Anul trecut soţul unei femei a găsit o pictură a locului în care s-au sărutat prima dată şi a înrămat-o pentru a i-o oferi de Crăciun. Avea multă valoare sentimentală pentru ambii... ce idee grozavă! Dacă nu poţi găsi un cadou, fă o poză şi roagă un artist să ţi-o picteze...sau doar înrămează poza.

Un jurnal
Dacă îi place să scrie, ia-i un jurnal elegant.

Bijuterii gravate
Cumpără un breloc, brăţară sau un lănţişor cu pandativ şi gravează-l. Gravajul ar putea fi „_____________ iubeşte pe _____________”, „Te iubesc” sau ceva semnificativ pentru ambii. O reamintire minunată a dragostei voastre ce va fi cu ea toată ziua!

O poveste de dragoste personalizată
Scrie-i o poveste de dragoste cu voi doi ca şi personaje principale... apoi leag-o şi fă-o o carte simplă.

Abonament la revista ei preferată
Probabil îi va plăcea la nebunie un abonament la revista ei favorită.

Colaj foto
Cumpără-i una din acele rame foto mari ce are spaţii mai mici pentru o colecţie de poze. Apoi adună o grămadă din cele mai frumoase poze ale voastre împreună şi aranjează-le în ramă. Ai putea chiar face mai mult şi grava partea de jos a ramei cu ceva personal.

Fă o şosetă de Crăciun
Cumpără nişte material şi coase-i o şosetă, apoi umple-o cu mici cadouri ambalate individual.

Set personalizat
Dacă eşti într-o relaţie la distanţă şi vă scrieţi unul altuia, de ce nu îi faci un set personalizat cu hartie, plicuri etc.? Include nişte timbre şi un stilou.

Obiecte de colecţie
Are o colecţie specială, cum ar fi ceşti în miniatură sau ceasuri antice? Ia-i ceva pentru a îşi adăuga la colecţie. Caută la anticariate sau diverse vânzări, cu cât sunt mai unice cu atât mai  bine.

Lecţii de dans
Abonaţi-vă la un curs de dans împreună (ţi-a spus vreo dată „Mi-ar plăcea la nebunie să învăţ vals”?). Femeilor le place atunci când bărbaţii alături de care sunt doresc să petreacă timp cu ele şi acesta este un mod de a fi sigur că vei petrece timp cu ea în fiecare săptămână.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

claudiuioan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Carti care sa-i imbunateasca cultura generala in functie de societatea in care traieste.
O poveste de dragoste.
O iesire din ritmul rapid din marile orase intrun loc de relaxare.
Orice obiect care o face sa se simta femeie si importanta.
cod de securitate