Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Decizia de a îţi uni destinul pentru totdeauna cu cel al persoanei pe care o iubeşti este un pas major în viaţa ta şi trebuie să te gândeşti iar şi iar până să fii capabilă de a lua decizia corectă.

Înainte să spui „Da!” trebuie să te gândeşti la cum se va schimba viaţa ta după ce te vei căsători şi dacă eşti pregătită sau nu să accepţi aceste schimbări. Vei fi mai responsabilă, va trebui să ai grijă de casă, de soţul tău, dar de asemenea de copiii ce urmează pe viitor. Devii mai matură, de vreme ce va trebui să te ocupi de lucruri zilnic, să ai grijă de casă. Nu poţi lua decizii fără a îţi consulta soţul, trebuie să iei în considerare ce simte el, dacă este de acord cu deciziile tale sau nu.

O dată ce te vei căsători va trebui să nu mai fii egoistă, pentru că ai alături persoana iubită şi care ar face orice pentru tine. Acelaşi lucru se aplică şi pentru el, aşa că să nu crezi că eşti singura care trebuie să facă compromisuri.

Mai mult, o căsnicie implică să renunţi la mult din timpul tău, să renunţi la multe dintre lucrurile pe care le făceai înainte, precum ieşitul cu fetele sau petrecerea vacanţelor cu ele la mare sau în altă ţară.

Pe de altă parte, o căsnicie înseamnă de asemenea aceeaşi rutină zilnic, ceea ce poate duce la plictis şi certuri inutile între parteneri. Acesta este unul dintre motivele pentru care partenerii caută ceva nou în braţele altui bărbat sau altei femei, deoarece sunt sătui şi obosiţi de ce au acasă. Este chiar mai rău dacă toată ziua aud plângeri şi regrete precum „De ce m-am căsătorit cu tine?” sau „Eşti cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat”.

Nu poţi ajunge niciodată în punctul de a-ţi regreta deciziile, doarece nu îţi face niciun bine, mai ales atunci când ştii că singura soluţie este divorţul şi cât de traumatizantă poate fi experienţa.

Căsătoria înseamnă responsabilitate şi maturizare, aşadar gândeşte-te întotdeauna de două ori înainte de a spune ceva ce va răni persoana de lângă tine.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
o da
se fac verzi sau gri le cresc antene si 2 randuri de maini si picioare
cod de securitate