Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Fetele speră întotdeauna ca băieţii le vor înţelege într-o zi, dar, desigur, acea zi nu pare să mai vină vreodată! Iată zece lucruri dintre cele mai importante pe care fetele ar dori ca băieţii să le ştie:

1. Nu numiţi fetele „cu toane”. Înţelegeţi că fetele şi băieţii au modalităţi diferite de a reacţiona. De vreme ce ele le respectă pe ale voastre, trebuie să le respectaţi şi voi pe ale lor.

2. Incercaţi să vă înţelegeţi cu grupul de prietene ale partenerei chiar dacă nu le placeţi în mod special sau nu împărtăşiţi niciun interes comun. Le are alături din timpul liceului, prin toate bunele şi relele şi, fie că vă place sau nu, trebuie să le luaţi la pachet cu persoana iubită.

3. Şi fetele arătă nu tocmai bine dimineaţa, ca toată lumea. Nu vă aşteptaţi să fie drăguţe ca nişte bomboane când le vedeţi dându-se jos din pat.

4. Continuaţi să le faceţi cadouri. Nu ne aşteptăm să vă facă găuri în buzunare dar lucrurile mici precum florile şi ciocolata le alimentează. Încă este un remediu încercat şi testat pentru împăcări după certuri.

5. Vorbiţi, vorbiţi, vorbiţi! E posibil să vă închideţi mental şi să nu le auziţi atunci când vorbesc şi viseaza la ultima pereche de Jimmy Choo sau povestesc despre cum pipiţa aia de la muncă flirta cu şeful, aşa că doar daţi din cap şi aprobaţi-le.

6. Fetele nu ţin întotdeauna secrete în mod deliberat, pentru a ascunde ceva. Multe lucruri sunt foarte personale pentru ele şi e posibil să nu dorească să le împărtăşească (nici măcar cu voi!). Nu interpretaţi greşit, presupunând că sunt secretoase.

7. Făceţi-le complimente ocazional, chiar dacă nu arătă chiar trăsnet. Mai mult decât machiajul sau rochiile scumpe, complimentele voastre le vor da un plus de încredere şi un zâmbet.

8. Gelozia, până la un anumit nivel, arată că vă pasă. Nu le place să săriţi calul şi să fiţi extrem de posesivi, dar vor să vă vadă privirea geloasă atunci când le surprindeţi uitându-se la vreun băiat oarecare de pe stradă. Asta le face de fapt să se simtă bine, ştiind că încă vă pasă.

9. Nu uitaţi zilele lor de naştere! Cel puţin atât puteţi face. Şi chiar nu există nicio scuză pentru a uita zilele de naştere în perioada Facebook şi Twitter. Nu ne aşteptăm să fiţi obsedaţi de aniversarea primului vostru sărut, amintirea zilei de naştere ar fi cu certitudine suficientă.

10. Sunaţi-le pentru dulci nimicuri. Nu trebuie să sunaţi doar atunci când trebuie făcut ceva sau pentru a le întreba unde suntem sau când vom ajunge înapoi acasă. Un apel pentru a le spune că vă este dor de ele va face minuni.

Pentru o creatură a misterului precum femeia, ne aşteptăm ca băieţii să înţeleagă cel puţin aceste lucruri de bază, dacă nimic altceva nu funcţionează. Şi dacă aveţi succes în a le înţelege pe acestea zece, mai urmează pentru voi...
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate