Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
De multe ori oamenii sunt atât de orbeşte îndrăgostiţi încât nu par să observe faptul că partenerul nu se bucură la fel de mult de relaţie. Nu există foc fără fum. Dacă ceva nu merge bine în relaţia voastră, partenerul îţi va transmite cu siguranţă semnale. Adevărat, să înţelegi o femeie nu e joacă de copii. Prin urmare, ajută-te de nişte semnale ce îţi vor spune dacă îşi pierde interesul faţă de tine.

1. Evită să te întâlnească
Îţi dă scuze stupide pentru a nu te întâlni? În ultima vreme nu ţi-a mai returnat apelurile sau scrisorile? Încearcă cât mai mult să stea departe de tine? Dacă ai răspuns cu „da” la oricare dintre întrebările de mai sus, există posibilitatea să nu mai fii o persoană specială pentru ea.

2. Alege pe alţii în locul tău de fiecare dată
Atunci când îşi pierde interesul faţă de tine, nu o mai bucură atât de mult să îşi petreacă timpul cu tine. Ar prefera să aleagă altceva. Dacă simţi că dintr-o dată alege mereu alte lucruri sau alţi oameni în locul tău, este un semn că sunt probleme în paradis.

3. Schimbări bruşte inexplicabile în comportament
Dacă dragostea ei pentru tine pare subit mai degrabă milă decât dragoste sau dacă atunci când eşti cu ea simţi că eşti alături de un străin, atunci trebuie să vorbiţi despre situaţia existentă.

4. O enervează tot ce faci
Este foarte posibil să nu te mai iubească. Prin urmare, pentru a îşi ascunde propria vină, încearcă să găsească probleme la tine. Aceasta îi va da un motiv să vă despărţiţi.

5. Evită intimitatea de orice fel
Nu vrea să se întâlnească cu tine singură, te îndepărtează atunci când vrei să te apropii de ea, nu îţi mai împărtăşeşte secretele personale, evită să te ţină de mână în public şi tot aşa; acestea sunt semne că nu se mai simte confortabil alături de tine.

6. Te înşeală
Principalul motiv pentru a te înşela este că îşi pierde interesul în tine. De asta doreşte să găsească alinare în braţele altui bărbat. Dacă simţi că te înşeală frecvent, este momentul să îi spui „La revedere”.

7. Nu vorbeşte despre viitor cu tine
Atunci când o fată îşi pierde interesul şi ia în considerare finalizarea relaţiei, va evita să vorbească despre viitorul vostru împreună. Motivul este că găseşte total inutil să vorbească despre ceva ce nu se va întâmpla.

8. Vorbeşte despre prietenia după o despărţire
Dacă are planuri de rupe relaţia în curând, poate începe să vorbească cu tine despre pozitivitatea despărţirii. E posibil să evite de asemenea să recunoască public faptul că eşti prietenul ei.

9. Pare jenată să vorbească despre relaţia voastră altor persoane
Evită să te prezinte ca iubitul ei noilor cunoştinţe. În schimb, te poate introduce pe un prieten. Poate evita de asemenea să recunoască public faptul că aveţi o relaţie.

10. Plănuieşte ieşiri fără tine
Atunci când o fată încearcă să obţină nişte spaţiu departe de tine, poate plănui ieşiri cu ceilalţi prieteni ai ei, fără tine. Aceasta arată faptul că îi place mai mult viaţa alături de alţii decât cu tine.

Toate relaţiile trec printr-o perioadă dificilă. Sunt ocazii când şi cele mai puternice relaţii îşi pierd din strălucire. Prin urmare, este necesar să munceşti din greu pentru a menţine flacăra iubirii vie. Dacă relaţia voastră trece printr-o fază negativă, nu ar trebui să îţi pierzi speranţa. Ar trebui să încerci tot ce poţi pentru a o face să funcţioneze. Vorbeşte cu perechea ta. Totuşi, dacă tot nu funcţionează, este mai bine să o laşi să plece. Poate părea greu la început, dar reţine întotdeauna că orice se întâmplă, e cel mai bine aşa.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
asta e avatarul meu din tinerete.

nu stie sa aprecieze un barbat adevarat.
cod de securitate