Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Esti prea timida sa-i spui in fata „te plac”, sau pur si simplu ai nevoie de timp si de discutii ca sa simti ca te poti apropia de cineva?

Mai ales daca timpul nu-ti permite sa iesi foarte mult, serviciile de „online dating” (intalniri online) ar putea fi solutia perfecta ca sa-ti gasesti un partener. Ai fi surprinsa, dar foarte multa lume apeleaza la ele.

Exista perechi care s-au casatorit dupa cateva luni petrecute pe chat, sunt si cupluri pe care nici distante geografice de necrezut n-au reusit sa le desparta. Internetul romanesc e, desigur, undeva la inceput in acest domeniu, dar asta nu inseamna ca nu ai o sansa sa-ti gasesti perechea online!

Cum functioneaza?

Primul pas este sa-ti alegi un nume de utilizator (nickname) care sa te reprezinte cat mai bine (dark_lady, blonde_diana etc.) si sa precizezi motivul pentru care te inscrii (distractie, prietenie, sex, casatorie). Acestea sunt criteriile dupa care vei aparea tu in cautarile masculilor misteriosi de pe site.

Urmeaza sa precizezi cate ceva despre varsta ta, o mica descriere, daca esti singura, casatorita sau divortata, care sunt calitatile pe care le cauti la un barbat etc.. Dupa ce te-ai inscris, poti beneficia de toate optiunile pe care ti le ofera site-ul: cautari detaliate prin baza de date, mesagerie de tip mail, chat in timp real, album de fotografii personal si multe altele.

Si daca e adevarat...

Probabil te intrebi: cine sta sa verifice toate datele introduse de utilizatori si cum iti dai seama daca un tip cu care discuti e ceea ce pare? In spatele unei fotografii care iti taie respiratia se poate ascunde un mosneag libidinos cu tot felul de intentii dubioase. Ideea e sa nu te avanti prea repede nici in discutii, nici in promisiuni.

Ca intr-o prima intalnire fata in fata, sondeaza terenul! Incearca sa-l ghicesti printre randuri si sa-ti dai seama cam cum si ce vrea de la tine dupa modul in care vorbeste. Daca te abordeaza din prima cu „ce faci, papusa”, e clar ca e doar un pustan pus pe distractie. Nimeni nu iti cere CNP-ul cand te inscrii, asa ca oricine se poate da drept oricine – si tu poti fi o blonda de 1.90 cu doctorat in fizica cuantica, daca vrei.

Totul e sa te hotarasti din prima ce cauti: fun sau o relatie care ar putea sa mearga. Contrat aparentelor, exista multe idile incepute online care s-au concretizat intr-o casatorie fericita – majoritatea site-urilor de dating serioase au o sectiune de genul „Povesti de succes”, unde sunt prezentate cuplurile formate pe site, care au reusit sa transforme misterul si atractia de pe net intr-o iubire trainica in viata reala. Atata timp cat nu esti sceptica, ti s-ar putea intampla un lucru minunat!

Cum il abodezi?

Cauti, sa zicem, un barbat din Bucuresti, cu varsta intre 27 si 35 de ani, care isi doreste o relatie de lunga de durata, este solo, pasionat de muzica pop-rock si calatorii si nu isi doreste deocamdata copii. Apesi „search” si... iata cateva zeci de tipi care corespund criteriilor selectate. Majoritatea au atasata profilului si o fotografie, asa ca nu-ti va fi greu sa te orientezi.

Din mica descriere pe care si-o face fiecare utilizator, iti poti da seama repede daca e genul care copiaza citate din carti, foloseste metafore din abundenta ca sa impresioneze, nu-i pasa neaparat ce vei crede despre el sau... pur si simplu e un tip direct care ar vrea sa te cunoasca. Urmatorul pas: verifica daca e online! Un simplu cuvant, banalul „buna”, ar putea fi prima miscare din partea ta. Daca iti raspunde si e dornic de discutii, drumul e deja deschis!

Nu uita...

Incearca sa afli cat mai multe despre el inainte de a-i da date despre tine. Nu-ti dezvalui din prima numele real, adresa, locul de munca sau numarul de telefon. Nu stii inca exact cine e in spatele monitorului!


Daca iti dai intalnire cu el, fa-o dupa ce ati discutat pe larg de cateva ori.
Alege un loc public, un bar sau o cafenea unde ai mai fost. E mai bine sa nu mergi singura dar, daca te simti stanjenita, anunta o prietena unde te duci si cu cine.


Succes!

Sursa:  unica.ro
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate