Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Trebuie sa te schimbi?

Multe femei cred că ştiu ce este perfect şi că ce fac ele este bine. Ele cred că bărbatul este cel responsabil pentru problemele de cuplu. Pe un forum era o femeie care îşi părăsise bărbatul pentru altcineva pentru aproximativ şase luni. Nu a fost fericită şi s-a întors la el. După ce s-au împăcat a început să îşi învinovăţească prietenul pentru toate problemele relaţiei lor. Întrebată despre efectul părăsirii bruşte a prietenului ei pentru altcineva asupra lui l-a învinovăţit furioasă tot pe el, spunând că nimeni nu îi poate înţelege durerea.

O relaţie este făcută pentru doi oameni. Vrei ceva bun din ea. Gândeşte-te de asemenea la partenerul tău. Nu poate fi o stradă cu sens unic. Perechea ta îţi va da cu plăcere ceea ce îi ceri dacă îi oferi în schimb dragoste. Făcându-l să se simtă rău de fiecare dată nu îi va face nici o plăcere.

Este un paradox. Îi rănim pe cei din partea cărora dorim dragoste. Apoi aruncăm vina asupra partenerului. Acest joc ne distruge relaţiile. Uneori trebuie să ne punem în locul celorlalţi, gândindu-ne la ce vor aceştia şi oferindu-le acele lucruri. Apoi vom obţine ceea ce dorim. S-ar putea să trebuiască să ne schimbăm.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate