Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Chiar nu poti sa dai gres cu lucrurile elementare.

Prima intalnire este ca un interviu de angajare: nu poti sa cuceresti sufletul unei femei sau sa obtii job-ul dorit fara acea prima intalnire. In timp ce unii trec de acest „hop” cu o gratie uimitoare pentru ca stiu cum sa se poarte la o prima intalnire, altii se chinuie intr-o mediocritate jalnica, reusind sa obtina rezultate nu intotdeauna imbucuratoare.

Indiferent daca tu si persoana importanta din fata ta va veti casatori sau nu intr-o buna zi si daca veti avea sau nu copii, nu poti da gres cu aceste patru tactici de mai jos:

1. „Imi place acest / aceasta (mentionati piesa vestimentara, coafura, tatuajul, machiajul) ...”

Cand ne vedeti pentru prima data, faceti-ne complimente. Stiu, stiu, suntem oare chiar atat de nesigure? Chiar atat de vanitoase? Raspunsul este da. Dar nu incepeti sa ne pipaiti sau sa salivati cand ne vedeti, ca niste liceeni disperati.

Nu vrem sa iesim la o intalnire cu cineva care sa ne puna mana pe fund. Cu siguranta exista o bodega la doi pasi de aici care ofera doritorilor astfel de servicii.

In schimb, apreciati modelul bratarii din margele turcoaz, faceti-ne un compliment pentru tusul de pleoape bleumarin sau pentru pardesiul maro, elegant. Nu, nu va suna deloc „gay”. Serios! De fapt, veti castiga cateva puncte bonus pentru examenul final daca apreciati adidasii nostri Puma, editie limitata.

Desigur, nu exagerati (nu trebuie sa vorbiti ca Michael Kors) si nu faceti sa para fortat. Dimpotriva, spuneti doar ceea ce ganditi.

2. „Si de ce spui asta?”

Acest lucru poate fi o surpriza, dar suntem la fel de inteligente, amuzante si ciudate pe cat suntem de frumoase. Aflati singuri punand intrebari si ascultand cu adevarat raspunsurile. S-ar putea sa incepeti sa va simtiti putin ca niste terapeuti, dar asta inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. Si cand incepeti sa va simtiti ca niste reporteri care iau interviuri, atunci sa stiti ca faceti exact ce trebuie, dragilor!

Desi poate va veti simti putin ciudat la inceput, daca veti asculta mai mult decat veti vorbi la prima intalnire va veti face remarcati cu usurinta. Ati fi si voi ingroziti de barbatii care simt nevoia sa palavrageasca si sa se laude cat timp dureaza cina.

3. „Wow, te pricepi la ...”

Acum, complimentati-ne un pic inteligenta. Ceva referitor la intelect, dar care nu este prea evident. Ceva care ne va pune pe ganduri. Acest lucru ar putea fi dificil, dar odata ce incepeti sa cautati subiectul, raspunsurile vor fi atat de clare incat va veti intreba de ce nu ati aplicat aceasta startegie la toate intalnirile pe care le-ati avut pana acum.

Suntem extrem de cerebrale, noi fetele populare, dar daca reusiti sa patrundeti in mintea noastra, sansele voastre de a ne cuceri vor creste exponential. Poate ca sunteti impresionati de istetimea noastra. Poate ca va batem detasat la un concurs de cultura generala. Suntem povestitoare excelente? Orice ar fi, spuneti-ne!

4. „Ca sa fiu sincer ...”

Da, va rugam, fiti sinceri! Cand incepeti o propozie astfel, simtim ca lasati garda jos si ne deschideti usa catre o latura secreta a voastra. Iar acest lucru este irezistibil.

Aceasta nu este o invitatie pentru a vorbi fara incetare despre voi, despre zilele voastre de glorie in echipa de fotbal a scolii sau despre fetisul vostru pentru picioare (cel mai bine e sa pastrati aceasta informatie pentru mai tarziu). Orice fel de lauda interminabila este cu siguranta mai mult respingatoare decat atragatoare. Intelegeti?

Derutant? Nu neaparat. Sa invatati sa va purtati la o prima intalnire inseamna doar sa va deschideti putin in fata noastra.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza andy_999

andy_999

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu am o solutie mai buna care nu da gres: fa ce stii ca-ti poarta noroc si tine pietrele norocoase in ghete (sau unde le tii de obicei). Dar mai important decat ce faci este sa fii atent la cum raspunde ea la actiunile tale si fii pregatit sa bagi capu la cutie cand obiectele incep sa zboare.
P.S. Daca isi freaca piciorul de tine pe sub masa e semn bun, nu-ti apara zonele vulnerabile.
matrimoniale - membru fara poza

h2so4blue

  • Publicat Acum peste 2 luni
Genial articolul. De-acum inainte nici un barbat nu mai poate da gres .Citeste articolul asta si-l memoreaza integral. Daca nu, merge cu lista la intalnire , o scoate pe furis si face intocmai ! Rezultatul e garantat !Cu putin noroc iti iei si palma peste bot !Asta in cazul in care nimeresti o tipa gezghetata si nu una care sa fie o sclava a sabloanelor ori o imbrobodita urata ce abia asteapta sa se dezechilibreze la primul compliment. Reteta e valabila doar la bucatarie !Daca neuronul e anchilozat iar instinctul subdezvoltat , poti avea tu reteta lui Rudolf Valentino, ca tot flamand ramai !
poza angel_angel39

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu suna "gay"big grin

Hmmm, unde am mai auzit eu asta?batting eyelashes
cod de securitate