Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Ele stiu, pur si simplu.

Esti unul dintre semnele zodiacale intuitive? Desi horoscopul te poate ajuta sa iti descoperi atat trasaturile de caracter pozitive cat si pe cele negative, acesta nu poate determina intotdeauna daca ai sau nu un al saselea simt. Din fericire, astrologia iti poate oferi totusi cateva raspunsuri.

Asadar, ce inseamna sa fii intuitiv? Cand stii ca partenerul tau va obtine job-ul pentru care tocmai a sustinut un interviu sau cand ai sentimentul ca vei primi vesti de la cineva cu care nu ai vorbit de luni de zile, asta se numeste intuitie.

Intuitia este acea voce soptita pe care o auzim cu totii, dar careia nu ii acordam atentie – cand ai un presentiment, o banuiala sau faci o presupunere fara niciun motiv. Este atunci cand stii (chiar si fara sa ai vreo informatie) ca nu trebuie sa faci ceva ce ai de gand sa faci. De multe ori ne ignoram intuitia si apoi regretam.

Astfel, abilitatea psihica este intuitia pe care ai invatat sa o iei in serios. Cu cat iti perfectionezi mai mult abilitatile intuitive, cu atat vei percepe mai bine ce iti spune intuitia.

Este posibil sa gresesti atunci cand iti urmezi intuitia orbeste. Sa presupunem ca banuiesti ca partenerul tau te-a inselat, dar nu ai dovezi care sa sustina acest lucru. Daca faci un gest drastic inainte de a-l confrunta sau de a obtine mai multe informatii, iti poti distruge iremediabil relatia.

Asculta-ti vocea interioara, dar fa-o cu intelepciune. Iata care sunt cele mai intuitive semne zodiacale:

1. RAC (22 iunie – 22 iulie)


Racii sunt intuitivi si, in acelasi timp, isi constientizeaza perfect emotiile, deci nu este surprinzator faptul ca ei sunt mereu atenti la vocea lor interioara. Racii nu numai ca sunt capabili sa-si dea seama de emotiile oamenilor care le sunt apropiati, ci sunt receptivi si la sentimentele unor persoane complet straine.
Intuitia racilor poate fi motivul pentru care atat de multi oameni se simt confortabil sa vorbeasca cu ei – stiu ca un rac va intelege perfect ceea ce simt, fara ca ei sa fie nevoiti sa ii explice.

2. PESTI (19 februarie – 20 martie)

Oamenii intuitivi tind sa fie creativi, iar zodia Pestilor este una dintre cele mai creative ale zodiacului. Uneori, inspiratia Pestilor provine din intuitie. Ei pur si simplu isi urmeaza intuitia fara sa stie de ce, iar aceasta ii va ajuta sa creeze lucruri fantastice.

Este inutil sa ne intrebam de unde provine creativitatea Pestilor, deoarece ea izvoraste intr-un loc ascuns adanc in interiorul lor, un loc pe care multi oameni nu sunt suficient de inzestrati pentru a-l putea gasi. Pestii mai sunt si extrem de sensibili, astfel incat ei pot simti cand ceva urmeaza sa se intample chiar si atunci cand nu exista nici un semn ca asa va fi.

3. SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt foarte intuitivi, in special cand vine vorba de alte persoane. Ei pot realmente „mirosi” o minciuna. Nu conteaza ce faci pentru a acoperi ceva, Scorpionul va sti adevarul.

Scorpionii se cunosc foarte bine si stiu motivele pentru care fac tot ceea ce fac – stiu ce fac, ce gandesc si de ce. Nu poti pacali un Scorpion pentru ca nici chiar el insusi nu se poate pacali pe sine. Scorpionii au o intuitie atat de buna incat s-ar putea sa te intrebi daca nu cumva partenerul tau Scorpion iti poate citi gandurile.

4. FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioarei sunt extrem de vigilenti, lucru care poate explica de ce au o intuitie atat de buna: niciodata nu rateaza nimic. Fecioarele observa orice lucru marunt care se intampla in jurul lor, mai ales lucrurile pe care nimeni altcineva nu pare sa le observe sau sa le ia in serios.

Fecioara nu poate lua lucrurile asa cum se prezinta ele, ea are tendinta de a analiza si reanaliza practic totul. Totul este ca un mister pentru Fecioara, care de multe ori se simte obligata sa afle ce se ascunde sub imaginea de suprafata.

5. BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Balantele sunt extrem de constiente de tot ce se poate: de sinele lor, de gandurile si sentimentele lor si de tot ce se intampla cu lumea din jurul lor. Datorita darului intuitiei, ele sunt constiente si de potentialele pericole din viata lor, dar asta nu le face mai putin optimiste.

Balantele au abilitatea de a vedea partea plina a paharului atunci cand, pentru altii, totul este negru si speranta lipseste cu desavarsire. Balantele sunt capabile sa vada complexitatea fiecarei situatii si pot intelege toate perspectivele, mai ales cand vine vorba de o disputa. Balantele refuza sa vada totul doar in alb si negru, deoarece ele stiu in mod intuitiv ca nimic nu este atat de simplu.

6. GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt persoane foarte sociabile si stiu instinctiv ce sa spuna pentru ca oamenii sa nu se simta incomod sau pentru a initia o conversatie. Gemenii stiu ce ai de gand sa spui inainte sa spui acel lucru si de multe ori iti vor lua vorba din gura fara sa-si dea seama.

Ei sunt foarte versatili si intuitia ii ajuta sa stie cum sa se comporte in orice situatie. Se pricep extrem de bine sa faca o prima impresie extraordinara. Poate ca acest lucru se datoreaza sau nu intuitiei lor, dar Gemenii au vise extrem de intense. Aceste vise le transmit ceva? Doar Gemenii stiu raspunsul la aceasta intrebare.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate