Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Daca jumatatea ta face aceste lucruri esti cu siguranta norocoasa!

Gasirea barbatului perfect e una din provocarile cele mai mari pe care multe femei decid sa le infrunte. Chiar se logodesc, se indragostesc si se gasesc in situatia de a face imposibilul pentru a schimba o persoana care e evident ca nu e potrivita pentru ele.

Persoana ideala pentru noi exista si e aceea capabila sa ne faca sa simtim fluturi in stomac in orice situatie...

1. Gaseste intotdeauna timp pentru tine


Chiar daca la serviciu traverseaza o perioada teribila, si chiar daca nu-ti raspunde la primul apel aproape niciodata, ai certitudinea ca te va suna imediat ce va avea posibilitatea.

Nu va incerca sa te evite folosindu-se de scuze penibile de tipul "iubire, azi nu, ploua!" si va fi prezent in orice situatie, chiar si atunci cand, poate, esti tu cea care trece printr-o perioada mai dificila.

2. Stie ca in casa nu exista roluri prestabilite

Nu e scris nicaieri ca tu, pentru ca esti femeie, trebuie sa te ocupi in intregime de treburile casnice. Si de bucatarie. Si de spalat. Si de platitul facturilor.

O persoana care te iubeste cu adevarat ajuta la golirea masinii de spalat fara ca tu sa i-o ceri si spala vasele dupa o zi mai incarcata. In ceea ce priveste gatitul, aici e o problema putin mai spinoasa, depinde de familiaritatea lui cu oalele si tigaile... Dar, daca se aplica, vei putea gasi cu siguranta cel mai bun mod pentru a-l recompensa!

3. Iti spune adevarul

Sa minti nu este deloc simplu, mai ales ca de fiecare data trebuie sa-ti amintesti in ce punct ai ajuns cu minciunile povestite anterior. El nu este mincinos pentru ca stie ca sunteti suficient de puternici pentru a suporta adevarul chiar si atunci cand, uneori, sinceritatea poate face rau.

4. Nu este (foarte) gelos

Sa admitem, putina gelozie face bine pentru ca te ajuta sa te simti dorita dar, cand aceasta se transforma in obsesie, problema incepe sa devina cu siguranta mai serioasa.

Barbatul perfect nu te bombardeaza cu SMS-uri cand esti iesita cu prietenele si nu iti face scene daca ai decis sa porti o bluza putin mai decoltata decat de obicei: are incredere in tine, nu are nevoie de alte confirmari.

5. Iti respecta opiniile, chiar si cand sunt opuse alor sale

Pornind de la politica de exemplu, ideile diverse pot conduce la certuri incredibile, trecand si prin subiecte mult mai puerile precum partidele de fotbal: ambii sunteti constienti ca, unicul lucru de facut, este sa fiti de acord in dezacord.

Apoi clar, o remarca nostima atunci cand echipa lui de suflet pierde e practic o obligatie...

6. E romantic

Poate ca este romantic in felul sau, dar esti sigura ca cel putin incearca si ca, chiar daca pentru a-ti aduce micul dejun la pat, a varsat cafeaua pe lenjeria noua, a facut-o cu cele mai bune intentii din lume.

Exista mai mult romantism intr-un sarut intamplator decat in zeci si zeci de gesturi copiate din filme si facute doar din imitatie...

7. Are ochi doar pentru tine

Daca il descoperi visator privind la o prezentare Victoria's Secret nu se pune ca tradare deoarece, aproape sigur, si tu te-ai regasit admirand "Ingerii" si intrebandu-te cum pot sa arate asa. Barbatul perfect nu tine piciorul un doi pantofi, nu arunca priviri femeilor care trec pe langa voi in timpul unei cine si nu flirteaza cu colegele de munca.

Daca iubitul tau face aceste lucruri fara ca tu sa i le ceri...asigura-te ca stie ce simti pentru el si nu-l lasa sa-ti scape!
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza ElenaDan

ElenaDan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Totul este relativ, depinde de fiecare persoana. Dar fara sinceritate si comunicare nu prea poți clădi in relație. Si așa Iubirea de care vorbim toți e doar atracție.
poza JulietAlisia

JulietAlisia

  • Publicat Acum peste 2 luni
Săraca puterea mea, căci de tine nu știu să mă vindec, mulți m-au făcut, m-au cioplit, m-au modelat și m-au aruncat, mulți. Dar eu numai pe tine te număr, și ard ca pe rug și sunt goală, iar patul meu e rece. Uite-mă! Aici sunt! Sunt prima! Prima sunt să-ti spun cât de mult te iubesc și la capătul lumii să mă duc și să urlu. Prima sunt să-ti scriu scrisori udate de lacrimile înșelăciunii și să-ti spun că fără tine soarele nu ar mai răsări și ar fi frig, al naibii de frig, de mi-ar îngheța până și inima de dor.Prima sunt să-ti spun ce trebuie și ce nu trebuie, ca apoi să mă închid în metroul sufletului meu, și să nu-i las să mă vadă cum ard. Prima sunt care arde toate focurile și mă încălzesc în întunericul meu și stau acolo până inima îmi înnegrește. Mă ascund acolo să nu îl văd, să nu mă vadă, să nu mă sufoc. Și de ar fi să te traduc în orice limbă ar fi, tu ai însemna la fel, DRAGOSTE.
poza Xperience

Xperience

  • Publicat Acum peste 2 luni
doi prieteni povesteau in un bar:
- stii ... dupa multe si indelungate cautari ... am gasit femeia perfecta !
celalalt:
- si te-ai casatorit ?
primul:
- nu, si ea cauta barbatul perfect.

rar mi-a fost dat sa citesc articole care sa invete lumea la Ingaduinta si Intelegere. De obicei articolele marseaza pe exacerbarea orgoliului cand defapt e SIGUR ca cineva iti va gresii ... insa nu e sigur ca il vei ierta. Si atunci unde se ajunge ? la 50 % casatorii destramate dupa primii 5 ani. Intelegerea e ceva in cadere libera in lumea pe care o traim.
poza Xperience

Xperience

  • Publicat Acum peste 2 luni
Foarte frumos articol. Desigur .. ce nu scrie .. nu se povesteste.
cod de securitate