Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
E timpul sa iesi in lume si sa gasesti persoana pe care ai asteptat-o.

1. Nu te mai simti nesigur(a) din cauza felului in care arati

Toate criticile aspre pe care le-ai auzit inainte nu te mai deranjeaza. Daca cineva s-a despartit de tine din cauza unui defect pe care l-a vazut in aspectul fizic, atunci asta e problema persoanei respective. Te mandresti cu propria persoana si nu vei schimba nimic la corpul tau. Inca mergi cu capul sus avand incredere ca cineva se va indragosti de felul in care arati.

2. Nu mai ai bagaje emotionale

Inima ta e libera si nu mai simiti niciun resentiment fata de oamenii care te-au ranit in trecut. Poti merge la petreceri fara sa iti faci griji ca vei da peste fostii parteneri. Esti gata sa incepi sa cauti persoana potrivita fara nicio urma de suparare din trecut. Perspectiva pe care o ai asupra unei relatii este mai ampla, mai profunda si mai matura acum comparativ cu inainte.

3. Te cunosti mai bine

Stii tipul de dragoste pe care o cauti (si pe care trebuie sa o eviti) cu orice pret. Esti mai atent(a) la alegerea persoanei pe care o vei primi in viata ta. Intelegi ca a dori sa ai o relatie si a avea nevoie de o relatie sunt doua lucruri diferite. Nu trebuie sa fii cu cineva pentru ca viata ta sa devina mai buna. Mai degraba vrei sa fii cu cineva pentru ca esti incantat(a) sa-ti poti impartasi viata cu acea persoana.

4. Ai timp sa iesi

Ai ajuns sa iti poti organiza atat de bine programul incat poti sa gasesti timp pentru viata personala, pentru ca stii cum sa pui limite intre tine si alte responsabilitati pe care le ai. Sa ai mai mult timp inseamna sa poti iesi din nou la intalniri si sa cunosti oameni diferiti. Iti pui viata romantica pe lista prioritatilor pentru ca ai decis ca e timpul sa ii permiti inimii sa isi faca de cap inca o data.

5. Esti incantat(a) sa cunosti pe cineva

E incitant sa participi la o intalnire pe nevazute aranjata de prietenii tai. Chiar daca nu ai nicio idee despre ce va purta partenerul/partenera, vei face totusi ceva eforturi sa arati bine. Vei retine cateva intrebari pentru a face conversatia mai interesanta. Poate ca a trecut ceva timp de la ultima intalnire cu un strain, dar perspectiva de a cunoaste pe cineva nou te va face sa simti din nou fluturi in stomac.

6. Esti gata sa iti schimbi parerile

Relatiile inseamna eforturile a doua persoane unice care incearca in fiecare zi sa se iubeasca reciproc, in ciuda diferentelor dintre ele. Cand ai o relatie romantica noua ai sansa sa-ti dovedesti ca respecti mai mult perspectiva partenerului asupra vietii si dragostei. Esti dispus(a) sa gasesti in sufletul tau un mic loc pentru parerile partenerului. Pentru tine, sa iubesti pe cineva inseamna sa alegi sa vezi partile bune ale acelei persoane mai curand decat sa te concentrezi pe diferentele dintre voi.

7. Nu iti place sa judeci oamenii

Ai ajuns in acel moment al vietii cand accepti din toata inima ca oamenii te vor deranja si te vor dezamagi uneori. Nu te astepti ca toata lumea din jurul tau sa faca lucrurile in mod corect tot timpul. Intelegi ca oamenii fac greseli si ca e in regula. Nu ai dreptul sa ii judeci pentru defectele lor, pentru ca stii ca ai si tu momente tale de slabiciune. Cu rabdare, ai o sansa de a dovedi ca merita riscul celor care sunt interesati de persoana ta.

8. Esti constient(a) de semnalele de alarma de la intalniri

Una dintre regulile de baza cand vine vorba de intalniri este sa-ti asculti intotdeauna intuitia. Nu trece cu vederea lucrurile nelalocul lor pe care le remarci la persoana cu care ai iesit. Daca simti ca relatia nu are viitor, nu iti mai pierde vremea si spune-i asta si celeilalte persoane. Daca simti ca esti manipulat(a), gaseste politicos o scuza pentru care nu va mai puteti vedea.

9. Te simti implinit(a)

Nu cauti o relatie pentru ca cineva sa poata umple golurile din viata ta. Nimeni nu te poate completa decat tu insuti. Esti deja o persoana completa chiar si atunci cand esti singur(a). Cand esti cu o persoana speciala, cu siguranta ca vei fi mai fericit(a), dar acesta nu este singurul aspect care poate contribui la satisfactia ta in general in viata. Tot tu esti, in cele din urma, persoana care iti poate oferi pozitivitatea de care ai nevoie.

10. Esti gata sa te indragostesti din nou

Esti gata sa iti spui povestile, sa iti impartasesti durerea si sa iti legi sperantele pentru viitor de cineva nou. Deschizi portile si spui lumii intregi ca esti disponibil(a) din punct de vedere emotional sa ai legaturi mai profunde cu o alta fiinta umana si ca esti gata sa oferi acelei persoane norocoase cheia inimii tale. Esti gata sa simti din nou magia, sa zambesti ori de cate ori iti amintesti chipul partenerului/partenerei si sa iti permiti sa experimentezi o iubire pasionala si romantica.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza fidanb

fidanb

  • Publicat Acum peste 2 luni
@deceneu01: in loc sa taci inteligent, tu mereu alegi sa vorbesti ca prostul laughing
cod de securitate