Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Trimiti mesajul potrivit?

Casatoria este riscul suprem pentru multi barbati si de aceea multi dintre ei abia se incumeta sa se indrepte spre altar. Surprinzator de multi barbati nu pot si nu vor sa isi ia un angajament in fata unor femei bune, si realitatea este ca multi dintre ei isi dau seama ca, pana la un punct, fac o greseala.
O casatorie buna le este mult mai de folos barbatilor decat femeilor. Asa ca, in cele din urma, majoritatea barbatilor se casatoresc totusi. Ceea ce ma mira e ca adesea barbatii nu se casatoresc cu femeile care isi dau silinta cel mai mult. Vorbesc in cunostinta de cauza: am fost una dintre acele fete, la fel si multe dintre prietenele mele.

Am intrebat barbatii despre asta si, da, am pierdut orice urma de respect pe care il mai aveam pentru majoritatea dintre ei. Toti au motivele lor pentru care nu se casatoresc cu femeile cu care au petrecut ani de zile. In urma discutiilor purtate cu ei si observandu-i, iata ce am aflat despre cum isi aleg barbatii o sotie.

1. Aspectul tau
Vrei sa te casatoresti? Prezinta-te ca si cum ai avea stofa de maritat. Fii suficient de "prezentabila" incat sa poti fi prezentata mamei sau sa pari potrivita pentru a fi mama copilului sau. De asemenea, fii draguta, deoarece majoritatea barbatilor tin la asta mai mult decat ar trebui.
Desi poate parea ciudat, aspectul tau va dicta si daca un barbat va avea suficienta incredere in tine pentru a forma un cuplu impreuna. Din pacate, cei mai multi barbati pe care i-am vazut nu iau in calcul decat aparentele superficiale pentru a hotari daca o femeie este demna de incredere sau nu.

2. Compatibilitatea ta in general
Vei fi socata sa afli cati barbati se intalneasc cu femei care nu au nimic in comun cu ei si vor sa mearga pana la capat, pana la altar cu ele. Multi barbati vor renunta la relatii cu femei care au personalitati rele sau vor sfarsi prin a comite marea greseala de a confunda o persoana de nimic cu o "provocare".
In orice caz, daca nu pun pret pe compatibilitate, nu ar trebui sa fie socati atunci cand vor primi actele de divort.

3. Situatia ta financiara si cariera
Barbatii care isi doresc sa traiasca bine se vor feri sa se intalneasca cu femei care nu se pot descurca singure. Asta nu inseamna ca nu te vor sprijini. Cu toate acestea, inseamna ca probabil vor dori sa vada ca poti contribui la gospodarie in aceeasi masura ca si ei.
Banii reprezinta o cauza principala a certurilor, asa ca e bine sa stiti ca in cazul vostru nu vor reprezenta o problema.

4. Obiectivele tale

Nu, scopul tau nu poate fi doar "sa fii casatorita". Trebuie sa arati ca ai si alte obiective in viata pe care vrei sa le atingi. Care sunt acestea? Sau, mai bine zis, sunt compatibile cu ale lui?

5. Multi barbati au tendinta sa observe cum decurge viata lor inainte de a pune marea intrebare
Cei mai multi barbati spun ca vor sa fie stabili din punct de vedere financiar si multi observa ca nu mai ies la intalniri la fel de mult ca altadata. Unii isi doresc neaparat copii de indata ce decid ca e timpul sa se casatoreasca.

6. Daca parintii lui te accepta sau nu
Daca parintii lui nu te plac, exista sanse sa nu va casatoriti, mai ales daca acesta provine dintr-o familie foarte traditionala. Totusi, acesta este un lucru bun. Crede-ma ca nu vrei sa ai socri de cosmar sau un sot ingrozitor.

7. Cat de iubitoare esti

Doua dintre trasaturile cele mai cautate de barbatii care isi cauta o sotie sunt bunatatea si caldura. Cu alte cuvinte, o personalitate iubitoare. Acest lucru are sens, avand in vedere ca cei mai multi barbati vor sa-si ia de sotie pe cineva care in cele din urma va fi mama copiilor lor.

8. Cat de bine va potriviti in cercul lor social

Ai vazut vreodata un barbat casatorit cu o femeie pe care o urasc prietenii lui? E rar, dar se mai intampla. Motivul pentru care nu se intampla prea des este ca majoritatea barbatilor se uita la felul in care iubita lor se comporta in prezenta prietenilor pentru a se hotari daca vor sa-si petreaca viata cu ea.

9. Chiar daca suna deplasat, conteaza "numarul"
Da, numarul partenerilor sexuali conteaza pentru unii barbati. Am intalnit asta si, sincer, nu inteleg barbatii care se comporta asa. Dar unii barbati renunta la o relatie din aceasta cauza. La urma urmei, chiar vrei un tip care este atat de nesigur incat putina experienta te face "prea mult" pentru el?
Sa fim seriosi! Este un lucru atat de patetic ca un barbat sa hotarasca in functie de asta si este o garantie ca sexul cu el va fi groaznic.

10. Cat de "infipta" esti

Oricat de draguta ar vrea barbatii sa fii, nu vor sa nu ai deloc personalitate. La fel cum nici femeile nu doresc sa fie cu un barbat care nu are personalitate, barbatii nu isi doresc o partenera prea permisiva. La urma urmei, increderea este esentiala, ea inseamna putere.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza fotoinstinct

fotoinstinct

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si cand iti ofera unul ceva de rontait la vreo reuniune, ar trebui sa te gandesti daca nu cumva vorbesti prostii , e felul lor sa te faca sa taci happy) In niciun caz nu iti poarta de grija daca iti e foame sau nu happy)
Barbatii nu fig de personalitatile independente ci de femeile care se considera vreun extraterestru mofturos ale carui pretentii exagerate trebuie indeplinite happy
cod de securitate