Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Cum sa iti dai seama daca vrea mai mult de la tine

Atunci cand intalnesti un tip care este atras de tine, e minunat. Dar, dupa cum ai aflat din experienta, atractia nu este suficienta. Dupa cateva experiente cu alti tipi care au venit si au plecat, devine important sa stii cum relationeaza barbatii cu femeile cu care se intalnesc.

Avand in vederea acest lucru, mai jos gasesti 3 semne care arata ca vrea sa isi ia un angajament fata de tine, daca ai parte de ele in aceasta ordine:

1. Incepe incet

Un tip care poate avea o relatie pe termen lung va incepe incet. Eu o numesc incepere de la nivelul 5. Acesta nu se grabeste si dedica timp pentru a te cunoaste, deoarece stie ca o relatie are nevoie de ceva mai mult decat de chimie.

Tipii care incep de la nivelul 10 sunt interesati numai de chimie. Incep in forta si vor sa fie cu tine tot timpul. Provocarea este ca nu pot tine pasul si isi pierd interesul rapid, deoarece nu construiesc nimic alaturi de tine.

Un tip care incepe de la nivelul 5 are spatiu sa se dezvolte si sa stabileasca o legatura cu tine. Este nevoie de timp si experiente comune pentru a stabili o legatura cu un barbat. Unul care vrea o relatie de durata cu tine va incepe incet. Isi va dori sa te cunoasca.

2. Avanseaza


Un barbat creeaza o legatura pe masura ce avanseaza in relatia cu tine. Aceasta se arata atunci cand incepe sa te vada mai des si te face sa devii parte din viata lui. Nu este suficient sa inceapa incet, trebuie sa existe si sentimentul ca acesta avanseaza in relatia cu tine.

Daca te afli intr-o relatie in care il vezi doar o data pe saptamana la o intalnire, pe o perioada mai lunga de timp, in acest caz el nu avanseaza. Un tip care avanseaza incepe sa faca planuri dinainte si iti cere parerea in legatura cu acestea. El nu traieste pur si simplu cu tine de la o saptamana la alta. O intrebare buna pe care ar trebui sa ti-o pui este: "Simt ca avansez alaturi de el?"

3. Priveste spre linia de sosire

Ultima piesa a puzzle-ului este legatura pe care o creeaza partenerul atunci cand isi ia un angajament fata de tine. Acest lucru se intampla cand iti cere sa nu mai iesi cu alte persoane si sa ii oferi exclusivitate, cand incepe sa vorbeasca despre planuri de durata cu tine, cand iti face cunostinta cu familia  si prietenii sai. Si in final, desigur, cand iti cere sa va casatoriti.

Vei observa va vrea sa isi ia din ce in ce mai multe responsabilitati alaturi de tine. Acest lucru inseamna ca te include in deciziile sale si iti cere parerea in legatura cu ele. Cu alte cuvinte, doreste sa-si construiasca viata alaturi de tine.

Un barbat creeaza o legatura cu tine atunci cand incepe incet si ajunge sa te cunoasca ca om. Prin timp si experiente comune, acesta reuseste sa-si deschida inima.

Avansarea intr-o relatie este esentiala pentru un barbat. Unul care construieste ceva alaturi de tine, creeaza o legatura. Un barbat care poate vedea linia de sosire si isi impartateste viziunea cu tine este un barbat alaturi de care poti avea o relatie de durata.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza Xperience

Xperience

  • Publicat Acum peste 2 luni
frumusica prezentare. destul de correlate idei.
cod de securitate