Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Aveti grija cu sagetatorii.

Ce inseamna sa fii cu adevarat loial in cadrul unei relatii? Pentru unii, asta inseamna sa nu ai o aventura. Pentru altii, inseamna sa va luati apararea unul altuia, sa va sprijiniti unul pe altul in toate suisurile si coborasurile pe care le ofera viata.

Indiferent de definitia ta, sau de ceea ce are de spus horoscopul, un lucru este cert: este greu sa iti iei un angajament pana nu stii daca cealalta persoana va fi alaturi de tine indiferent de ce se va intampla.

Desigur, dincolo de toate clasificarile si generalizarile cuprinzatoare, nu este obligatoriu ca racii sa fie imuni la inselat sau ca sagetatorii sa nu poata mentine o relatie. Tot ceea ce dorim sa facem este sa semnalam trasaturile si comportamentele care tind sa insoteasca fiecare dintre semnele zodiacale, si in ce mod ar putea acestea sa joace un rol pe parcursul unei relatii.

Dorim sa va prezentam semnele zodiacale care sunt cei mai loiali parteneri, clasificare de la cele mai loiale, la cele mai putin loiale zodii.

1. SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii nu sunt mereu cei mai buni in relatii (gelozia ii poate domina deseori), dar cand vine vorba despre cine ti-ar putea fi cel mai loial pana la sfarsitul vietii sale, in mod cert ar fi vorba despre scorpion. Fie ca te iubesc sau te urasc, isi vor pastra acea postura pentru totdeauna. Un scorpion te va apara si iti va fi loial indiferent de situatie, si va astepta acelasi lucru in schimb.

2. RAC (22 iunie – 22 iulie)


Racii sunt persoane care sunt alaturi de tine pentru totdeauna, in special in relatii. Odata ce au gasit persoana alaturi de care vor sa fie, acestia vor ramane fideli acesteia pentru intreaga viata. Racii, spre deosebire de scorpioni, nu au probleme in a-si lua un angajament. Desigur, acestia te-ar putea vorbi pe la spate, pentru a evita conflictul, dar asta nu inseamna ca te iubesc mai putin sau ca sunt mai putin loiali in ceea ce priveste relatia cu tine.

3. LEU (23 iulie-22 august)

Leii isi apara partenerii si prietenii in acelasi mod in care se apara pe ei insisi, adica in mod feroce. Partenerii lor devin extensii ale acestora, si deseori devin suparati daca ceva rau li se intampla persoanelor pe care le iubesc. Leii vor sta alaturi de tine indiferent de situatie si se vor opune cu inversunare oricui te-a ranit sau ti-a facut vreodata rau.

4. TAUR (21 aprilie- 20 mai)

Taurii sunt incapatanati, si asta este in mod special valabil cand vine vorba despre persoanele pe care le iubesc. Acestia sunt cunoscuti ca fiind unul dintre cele mai loiale semne zodiacale mai ales in legatura cu cei pe care ii iubesc si alaturi de care isi petrec timpul. Desi pot fi iritabili si superficiali, odata ce un taur te iubeste, acesta te va iubi mereu.

5. BALANTA (23 septembrie-22 octombrie)

In calitate de conducatori in dragoste si romantism, balantele inclina sa isi ia angajamente definitive fata de partenerii lor. Cu toate acestea, ceea ce uneori le sta in cale este combinatia dintre indecizia, vanitatea si dragostea lor pentru romantism. Atunci cand toate acestea se amesteca in cadrul unor circumstante corecte (sau mai bine zis gresite), acest lucru poate fi letal pentru relatiile lor. Balantele sunt foarte echilibrate: sunt in egala masura capabile sa iubeasca si sa isi ia si angajamente. Pentru balante, decisiv e doar daca gasesc sau nu persoana potrivita.

6. GEMENI (21 mai- 21 iunie)


Gemenii sunt de fapt parteneri foarte loiali, desi semnul acestora (reprezentat de gemeni) ar putea sugera altceva. Oamenii nu apreciaza foarte mult gemenii ca fiind cu adevarat uimitori in cadrul relatiilor. Acestia se indragostesc profund de oricine ii inspira si vor ramane alaturi de partenerii lor, la bine si la rau.

7. BERBEC (21 martie- 20 aprilie)

Berbecii se incadreaza aproape perfect la mijlocul ierarhiei „loial” vs „neloial”. Desigur, acestia cu siguranta isi iau angajamente fata de persoanele pe care le iubesc, si au principii prea ferme pentru a avea doua fete. Cu toate acestea, daca un berbec gaseste altceva care sa il intrige sau sa il atraga,  isi va urma inima. Pentru el acesta este cel mai logic lucru pe care il poate face.

8. FECIOARA (23 august-22 septembrie)

Fecioarele sunt prea paranoice pentru a fi loiale in mod total partenerilor, dar de asemenea sunt prea paranoice pentru a putea fi necinstite sau pentru a parasi pe cineva in conditii incerte. Intr-adevar, se vor lipi de tine daca te iubesc, dar odata ce interesul le scade, vor fi pregatite pentru a merge mai departe. Niciodata sa nu te indoiesti de faptul ca o fecioara te poate inlocui rapid. Dupa cum spune si artista nascuta sub zodia fecioarei, Beyonce, "to the left".

9. CAPRICORN (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt mai putini loiali in comparatie cu alte semne zodiacale, dar nu sunt complet nedemni de incredere. Le place sa preia conducerea in cadrul unei relatii si pot ajunge sa se ataseze foarte mult de persoane care nu le impartasesc sentimentele sau nu isi iau aceleasi angajamente. Daca nu sunt atenti, vor sfarsi epuizati de faptul ca mereu par sa depuna mai mult efort si, uneori, se vor razbuna pe persoanele care nu merita acest tratament.

10. PESTI (19 februarie – 20 martie)


Pestii sunt iubiti minunati, dar de cele mai multe ori sunt blocati in lumea lor imaginara si se lasa condusi de inspiratie crezand ca vor gasi pasuni mai verzi in alta parte, chiar au tendinta de a le cauta. Pestilor le place sa fie indragostiti, dar nu le place sa fie prinsi. Vor ca viata sa fie o evolutie a intereselor lor, si odata ce considera ca nu se mai potrivesc intr-o relatie vor merge mai departe, fie ca iti place sau nu.

11. VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii sunt deosebit de ambitiosi, in special cand vine vorba despre a face schimbari mari in lume, si tocmai aceasta este din nefericire motivul decaderii lor. Acestia sunt atat de filantropi incat sunt in stare sa isi sacrifice relatiile de dragul binelui suprem. Nu este vorba despre faptul ca varsatorii sunt atrasi de altcineva, ci de faptul ca vor fi mai tentati sa stea la munca pana la 11.30 seara in majoritatea zilelor lucratoare.

12. SAGETATOR (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sagetatorii sunt persoane minunate – cu adevarat sunt. Dar cand vine vorba despre loialitate, pur si simplu sunt prea capriciosi si sunt spirite libere astfel incat nu isi pot lua niciodata un angajament in proportie de 100%. Asta nu inseamna ca toti sagetatorii singuri de pe lume sunt persoane care inseala (in mod evident), dar daca cineva are probleme in a-si lua angajamente si a le pastra, cu siguranta este vorba despre sagetatori. Sunt avizi dupa noi experiente si de obicei sunt tentati de necunoscut. Din pacate, acest lucru se reflecta si in relatiile lor.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza angel_angel39

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Clar!
Cercetatorii britanici lovesc din nou! laughing
cod de securitate