Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
1. Cedeaza telecomanda

Cedarea telecomenzii este un lucru incredibil de dragut pe care il poti face pentru o femeie. E posibil sa nu doresti sa stai sa te uiti la un alt episod al emisiunii despre decorarea casei, dar faptul ca ii permiti femeii din viata ta sa faca asta fara sa te plangi cu privire la alegerea ei, ii va arata ca nu ii minimalizezi interesele.

2. Cunoaste-i familia si prietenii

Daca vrei sa faci ceva foarte dragut pentru femeia speciala din viata ta, cunoaste-i familia si prietenii. Femeile isi pretuiesc relatiile si ea va fi incantata de faptul ca esti interesat si doresti sa cunosti alti oameni speciali din viata sa. Faptul ca iti pasa de cei pe care ea ii iubeste ii arata ca o iubesti.

3. Scrie-i o scrisoare de dragoste

Fara indoiala, un alt lucru incredibil de dragut pe care sa il faci pentru o femeie este sa ii scrii o scrisoare de dragoste si sa o trimiti prin posta. Bineinteles ca te vede in fiecare zi si poate chiar va trimiteti email-uri si va telefonati zilnic, dar o scrisoare de dragoste e un lucru pe care il poate pune intr-un loc special si pe care il va pretui. Exprimarea dragostei printr-o scrisoare este un mod special de a-i spune unei femei ca iti pasa foarte mult de ea.

4. Planuieste o excursie impreuna

Planificarea unei excursii cu partenera ta este un alt lucru incredibil de dragut pe care il poti face pentru ea. O vacanta este intotdeauna binevenita, insa cand iei initiativa si planuiesti toate detaliile din timp, ii arati ca vrei sa aiba o experienta placuta in excursie, dar ca tu doresti sa te ocupi de toate planificarile. Femeile tind sa ia initiativa pentru a face aranjamente de calatorie si pentru a verifica logistica excursiilor, dar daca ai grija de acestea din timp, iubita ta este libera sa se concentreze doar asupra bagajelor pe care le are de facut pentru calatorie.

5. Surprinde-o la serviciu pentru o intalnire de pranz

Un alt lucru pe care poti sa il faci pentru o femeie este sa o surprinzi la serviciu, aparand pentru o intalnire de pranz. Femeilor le place intotdeauna sa fie surprinse, iar intalnirea de pranz ii va permite sa iasa de la birou pentru o perioada si sa se bucure de ceva timp cu tine. Multe femei sar peste pranz sau lucrează si atunci, dar oferindu-i posibilitatea de a fugi de la birou chiar si pentru jumatate de ora ii va da o sansa binevenita de a se relaxa putin.

6. Deschide-i usa de la masina

In sfarsit, daca doresti sa faci ceva intr-adevar dragut pentru femeia din viata ta, ar putea fi ceva la fel de simplu precum a-i deschide usa de la masina cand iesiti in oras. Femeilor le place sa fie independente, dar micile gesturi cavaleresti sunt intotdeauna apreciate. Daca de obicei te grabesti sa ajungi pe partea soferului si sa sari in masina, opreste-te din cand in cand pentru a deschide usa ei intai. Acest gest ii va arata ca doresti sa o protejezi si sa ai grija de ea si o va face sa se simta foarte iubita.

Lucrurile mici ii arata unei femei ca tii la ea...

Sunt multe moduri in care iti poti arata dragostea pentru partenera ta de viata. Multe din punctele enumerate mai sus pot parea lucruri mici, neimportante, dar aceste lucruri mici ii arata intr-adevar unei femei ca tii la ea. Faptul ca faci lucruri frumoase pentru o femeie ii demonstreaza ca te straduiesti pentru a-i asigura fericirea.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aflam cu aceasta ocazie la ce ,,lucruri incredibil de dragute'' viseaza o femeie dupa zece (sau mai multi) ani de casnicie alaturi de un sot care o neglijeaza.
http://glumepenet.com/_ph/4/301957192.jp … 2.jpg
1- un televizor, doua televizoare
2- atentie la soacra, nu te ,,binocla'' in decolteul prietenei
3- v-ati mutat in alt oras si aveti acelasi postas ?
4- sunt multe bagaje ?
5- e valabil doar pentru ,,birou'', sa moara X-uleasca de ciuda !
cod de securitate