Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Poti avea o casnicie fericita daca crezi in asta.

Exista atat de multe articole despre a fi singur si despre cum nu trebuie sa iti iei un angajament mai ales cand esti tanar. Casatoria pare a fi depasita in ziua de azi si multi si-au intors privirea de la aceasta uimitoare institutie traditionala. Dar, uite de ce ar trebui sa credeti in casatorie, in ciuda tuturor prejudecatilor.
 
Iata cateva motive pentru a te casatori:
 
1. Ai alaturi de tine pe cel mai bun prieten al tau, pe viata.

Compania este esentiala, deoarece suntem animale sociale si ne-ar placea ca mereu sa avem pe cineva alaturi de noi.
Casatoria iti ofera sansa de a trai impreuna cu cel mai bun prieten al tau. Ai pe cineva alaturi de care te poti trezi si care este acolo pentru tine in timp de abordati provocarile vietii.

2. Poti initia noi traditii

Casatoria tinde sa iti ofere sansa de a construi o mostenire alaturi de cineva si de a o transmite generatiilor urmatoare. Ceremonia voastra de nunta poate reuni familii. In plus, puteti crea noi valori familiale si sa construiti ceva special alaturi de copiii si nepotii vostri.

3. Esti responsabil

Nu mai este vorba doar despre tine; ai ceva de dovedit si altora. Oamenii ii cauta pe cei pe care ii pot urma chiar si intr-o lume a dezamagirii si a inimilor frante.

4. Ai cu cine sa imparti necazurile si bucuriile vietii

Exista provocari zilnice, precum ipotecile si ratele pentru masina. De asemenea, exista si momente interesante, cum ar fi promovarea sau atingerea obiectivelor legate de cariera.
Multumita casatoriei, nu trebuie sa calatoresti singur prin viata. Ai avea pe cineva pentru care sa iti iei un angajament si alaturi de care sa iti petreci viata, atat in momentele de bucurie cat si in cele de tristete prin care poti sa treci.

5. Ai pe cineva care sa iti vada intregul potential

Da, ai defecte si imperfectiuni, dar ai alaturi un partener care vede dincolo de acestea. Acesta vede ce poti sa faci si are incredere in judecata ta pentru a face ca totul sa fie bine. Priveste dincolo de lucrurile pe care nu le poti face si se concentreaza asupra celor pe care le poti face.
 
6. Ai alaturi pe cineva care te motiveaza sa fii mai bun

Chiar si atunci cand faci greseli prostesti, esti dispus sa inveti din aceastea, sa faci schimbari si sa indrepti lucrurile.
Stii ca nu vei fi mereu partenerul ideal, dar esti dispus sa incerci sa faci un efort pentru a fi mai bun pentru persoana la care tii.

7.Angajamentul este esential

Da, esti dispus sa faci totul pentru cineva. Este vorba despre a ii arata ca ii vei fi alaturi intreaga viata. Pana la urma, nu iti este frica, ci ai curajul de a schimba viata cuiva.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate