Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Nu trebuie sa fii singur pentru totdeauna.

Desi exista oameni care sar mereu de la o relatie la alta, exista de asemenea si persoane care nu au mai avut o relatie de ani de zile. Daca te intrebi de ce esti singur, poate ar fi bine sa citesti motivele de mai jos. Apoi le poti folosi pentru a lasa deoparte indoielile pe care ai cu privire la tine si sa incepi sa iti cauti o relatie stabila.

1. Esti mult prea perfectionist

Uneori, oamenii au tendinta de a fi prea perfectionisti atunci cand  isi cauta un partener. Resping pe oricine care are un mic defect sau care nu se potriveste perfect cu ceea ce cauta la un viitor sot (viitoare sotie).

Orice persoana singura trebuie sa realizeze ca nimeni nu este perfect, si ca rar gasim pe cineva care sa se potriveasca cu toate cerintele noastre. Trebuie sa incerce sa cunoasca diferite tipuri de oameni si sa aiba mintea deschisa. Ar putea sa aiba de castigat de pe urma analizei de sine si a cugetarii, pentru a afla care sunt defectele sale.

2. Ai o stima de sine scazuta

Acest tip de persoana singura in mod continuu  nu se simte bine in pielea sa si prin urmare nu se va deschide asa cum ar trebui pentru a face impartasirile sufletesti necesare pentru un partener de viata. O astfel de persoana are nevoie de terapie pentru a afla ce sa faca pentru a se simti bine in pielea sa si sa isi dea seama cum sa aiba incredere in  propriile sentimente.

Pana ce aceasta persoana nu ajunge sa se placa pe sine, in niciun caz nu va putea gasi o alta persoana care sa o iubeasca si nici nu va avea incredere ca ar putea ajunge sa o iubeasca neconditionat la randul sau.

3. Iti este frica de angajamente

Le place sa iasa la intalniri si le place varietatea persoanelor pe care le poate intalni. Insa, in adancul lor probabil le este frica sa renunte la urmatoarea persoana buna pe care ar putea-o intalni.  Chiar si atunci cand intalnesc pe cineva care ar putea fi un partener extraordinar, ar putea gandi: Dar cum ramane cu persoana urmatoare?

Acest tip de persoana vesnic singura trebuie sa invete ca poate nu exista o adevarata iubire perfecta pentru toata lumea; ca fiecare dintre noi are mai multe persoane potrivite ca soti pe lume. Trebuie doar sa gasim una dintre aceste persoane si sa ne luam angajamentul de a primi beneficiile aproape nesfarsite pe care ni le poate aduce o casnicie reusita.

4. Crezi ca schimbarea de sine te va ajuta sa te potrivesti

Aceasta metoda nu ofera rezultate si este unul dintre principalele motive pentru care esti singur. In niciun caz o persoana care se preface mereu ca este la fel ca si potentialul ei partener nu va putea juca indelung acest rol. Si, chiar daca reuseste sa se prefaca suficient de mult astfel incat sa se ajunga la o logodna sau o casnicie, este foarte putin probabil ca asta va duce la formarea unei casnicii lungi si fericite. In schimb, aceasta personalitate falsa va duce cel mai probabil la un divort relativ rapid.

5. Pur si simplu nu esti interesant

Nu ai niciun hobby. Nu esti interesat de nimic. Nu te pasioneaza nimic. In mod ciudat, dintre cele cinci tipuri discutate aici, acesta din urma este cel mai usor de corectat. Iesi afara! Bucura-te de viata! Incearca lucruri noi. Gaseste ceva ce iti place sa faci. Exista sanse ca atunci cand faci ceea ce iti place, sa gasesti pe cineva care face acelasi lucru si poate in curand sa incepeti sa va placa sa faceti acel lucru impreuna.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate