Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Partenera ta merita sa stie cat de mult o placi

Exista o lipsa clara de multumire si apreciere in relatiile noastre curente. Femeile spun  frecvent lucruri cum ar fi: "Pur si simplu vreau sa stiu daca ma mai considera atragatoare". "Uneori nici nu imi pot da seama daca inca isi mai doreste sa fie cu mine." "Majoritatea timpului il simt foarte distant. Nu stiu daca se gandeste la altcineva sau daca pur si simplu nu mai vrea sa ma privesca asa mult."

Partenera ta merita sa stie cat de mult o placi. Si vrea sa stie ca ti se pare atragatoare. Uite cum poti face ca o femeie sa se simta frumoasa si sa ii arati cat de mult o iubesti.

1.Cu ochii

Priveste-o ca si cum ar fi tot ceea ce ti-ai putea dori. Priveste-o ca si cum ochii tai ar fi nisipul desertului iar ea ar fi oceanul. Priveste-o cu uimire. Priveste-o cu foame in ochi. Soarbe-o din priviri  si lasa-i frumusetea sa te patrunda.

2.Cu mainile

Atinge-o ca si cum nu ai mai atins pe nimeni inainte. Atinge-o ca si cum nu ai mai vedea-o timp de luni de zile. Atinge-o ca si cum pielea ei ar fi din matase. Atinge-o usor. Apuc-o cu senzualitate. Atinge-o ca si cum i-ai vindeca fiecare dintre demonii sai emotionali prin fiecare mangaiere. Atinge-o ca si cum ai fi cea mai norocoasa persoana din lume.

3.Cu gura

Spune-i exact ce gasesti atat de sexy la ea. Spune-i ce stare iti da. Spune-i despre cum te face sa ametesti. Spune-i cum nu ai putea sa o iubesti si sa o respecti mai mult decat deja o faci. Spune-i cat de mult o apreciezi si lasa ca aceasta sa se vada prin modul in care i-o spui.

Daca vrei cu adevarat sa stii cum sa faci o femeie sa se simta frumoasa, lasa-ti cuvintele, vocea si limbajul corpului sa fie o scrisoare de dragoste pentru frumusetea, inteligenta sa si profunzimea intuitiei sale. Spune-i ce iti place la ea si spune-i-o des.

Spune-i ce iubesti la ea atat de des, incat sa ii ramana mereu in minte. Spune-i-o asa des, incat sa nu trebuiasca sa mai adaugi nimic si sa te simti complet cu tot ceea ce i-ai zis vreodata. Pur si simplu...iubeste-o.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate