Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Masculul alfa

"Alfa" este prima litera din alfabetul grecesc. In astronomie, este cea mai stralucitoare stea dintr-o constelatie. In limbajul comun, "alfa" se refera la a fi primul.

Masculii alfa sunt barbatii care par sa conduca turma, vanatorii, zeii masculini pe care te poti baza intotdeauna. Sunt peste tot printre noi, de la muncitorii de rand la liderii corporatisti impecabili. Asadar de ce prefera femeile masculii alfa? Sau nu e aşa?

Femeilor nu doar le plac masculii alfa, ii adora! Masculii alfa sunt subiectul imaginatiilor romantice ale femeilor. Acestia sunt barbatii ce vor obtine atentia femeilor oriunde ar merge.

Atractia consta in puterea pe care se pare ca o poseda masculii alfa. Nu este vorba doar de bani, ci si despre taria de caracter si abilitatea de a fi respectati de catre semenii lor.

O femeie defineste masculul alfa ca fiind o persoana care este foarte autoritara cu privire la ceea ce doreste si care face orice pentru a obtine acel lucru. Un mascul alfa nu este doar mandru sau galagios, ci are de asemenea un ton al vocii care pare sa-i atraga pe ceilalti, barbati sau femei. Un mascul alfa este plin de incredere cu privire la aspectul sau fizic, desi nu este neaparat foarte frumos si este increzator in ceea ce priveste inteligenta sa, desi e posibil sa nu fie vreun absolvent de Harvard.

In regatul animalelor, masculii alfa sunt cei ce conduc turma cu un comportament agresiv. Animalele au propria lor structura sociala, in care masculul alfa, sau dominant, se imperecheaza cu femelele, pe principiul ca masculii alfa vor produce, probabil, cele mai bune progenituri. La fel se intampla si cu masculii alfa din societatea umana.

Femeile descriu masculii alfa ca fiind aceia cu o superioritate innascuta, care conduc literalmente turma. Acestia sunt barbati agresivi si hotarati, in ciuda limitarilor lor.

Pentru a putea intelege masculii alfa, trebuie cunoscute caracteristicile lor, precum:

Lideri innascuti

Masculii alfa sunt nascuti pentru a conduce multimea. Sunt cunoscuti ca fiind facatorii de pace si cei responsabili cu oprirea luptelor incepute de obicei de vreun bataus. Acestia sunt de regula barbati respectati care au capacitati de lider ce le marcheaza existenta. Un mascul alfa este un lider realist, caruia nu i se poate impune nimic si care se bazeaza pe principiile sale.

Ghandi este un mascul afla. Este un lider carismatic care a refuzat presiunile facute ca sa renunte la cauza sa. Si-a putut castiga batalia prin aderarea la non-violenta. Tarul Microsoft, Bill Gates, este un exemplu de mascul alfa ce continua sa schimbe lumea. Exista multi masculi alfa intr-o varietate de domenii, toti ajungand motiv de inspiratie si mari lideri in sectoarele lor. Majoritatea masculilor alfa sunt atrasi si se casatoresc cu femei puternice.

Increzator

Masculii alfa sunt siguri pe ei insisi, fara a fi laudarosi. Au un mare respect de sine, crezand ca au puterea de a face orice doresc si de a isi realiza visurile. Ei stiu ca au ceva special in ei, dar nu se lauda sau vorbesc despre puterea lor.

Femeile sunt atrase de masculii alfa datorita increderii pe care o emana. Aceasta incredere se manifesta si in modul de comportament fata de altii. Respectul crescut de sine al unui mascul alfa ii da increderea ca poate obtine cea mai buna femeie din oras. Adevarul este că de regula femeile roiesc in jurul sau.

Nascuti lideri, increzatori si puternici. Acestea sunt calitatile care le fac pe femei sa isi piarda mintile in preajma masculilor alfa. Mai trebuie sa spunem ceva?

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza Smiley24x7

Smiley24x7

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sunt de acord cu po mare parte sin cele spuse cu unele exceptii ca de exemplu:

1) "O femeie defineste masculul alfa ca fiind o persoana care este foarte autoritara cu privire la ceea ce doreste si care face orice pentru a obtine acel lucru" O femeie, poate da, sau doua sau trei.... mai ales cele care nu au cunoscut un mascul alfa. Celelalte ar spune altfel
2) M-as indoi ca Bill Gates , Un mare "Super Nerd" foarte priceput si capabil si masinator intr-ale afacerilor, sau Prince Charlesa al Marii Britanii fost candva un mascul Alfa si asta se aplica multor alti lideri si capeteni , de ex cei a caror putere a fost mostenita, s-a bazat pe bani, pe cruzime, sau alt viciu si esential pa capacitatea de a retine in serviciile lor adevarati masculi alfa care, din diverse motive, le-au castigat si mentinut puterea
Cam acestea ar fi parerile mele
cod de securitate