Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Exista semne zodiacale care se indragostesc foarte repede, unele mai predispuse catre tradare si cele care reusesc sa mentina o relatie pe termen lung prin modul lor de a fi si a relationa cu propriul partener. Desigur, cei care au relatii care dureaza ani si ani nu inseamna ca sunt mereu monogami sau ca relatiile respective sunt ferite de mari probleme. In realitate, este vorba de semne zodiacale capabile sa infrunte orice furtuna care poate aparea in viata de cuplu, reusind sa gaseasca o solutie sau, cel putin, sa incerce sa depaseasca obstacolele din calea sederii cu partenerul lor fara a ceda tentatiei de a fugi la prima ezitare.

Iata cele 4 semne predispuse la o relatie pe termen lung:

TAURUL

Putem defini Taurul ca un semn "traditionalist" atat in pat cat si in relatie si, din acest motiv, este inclinat sa ramana ferm si prezent in fata problemelor care pot aparea intr-o poveste de iubire. Crede in sentimente si, in multe cazuri, chiar in angajamentul casatoriei. Bineinteles, trebuie sa fie convins, nu este un semn care se bazeaza pe impulsuri de moment, asadar ne va lua ceva timp pana sa il ducem la altar, dar daca o face cu siguranta o face dintr-o mare si profunda convingere. O veste buna pentru cei care iubesc un Taur: este unul din cele mai fidele semne zodiacale. Prin definitie nu este adeptul aventurilor de o noapte, doreste doar o relatie serioasa. De asemenea, Taurul este foarte gelos si uneori (nu foarte des) acest lucru poate fi destul de "apasator" pentru partener.

RACUL

Este semnul casei si familiei, de aceea este una din zodiile cele mai predispuse sa ramana intr-o relatie dincolo de dificultati, cu unica intentie de a fi fericit si a face fericit pe cine-i sta alaturi. Sigur, este foarte usor sa fie raniti: un cuvant, un comportament pe care nu-l intelege si iata ca Racul incepe sa dea inapoi, iar recuperrea increderii lui nu este deloc usoara. Aspectul pozitiv al Racului este acela ca se implica mult pentru a-i oferi partenerului toata atentia pe care o merita, aspectul negativ, in schimb, este predispunerea lui catre lamentari si faptul ca este suparacios. Vai si amar sa critici un Rac, sa-l minti, si, mai presus de toate, sa-l tradezi.

FECIOARA

Cele doua caracteristici cunoscute ale Fecioarei sunt cautarea perfectiunii si tendinta de a suspecta. Aceasta inseamna ca in dragoste nu este multumita si pentru a se indragosti trebuie sa fie sigura ca nu este vorba de vreo "capcana". Acestea fiind spuse nu pare deloc un semn zodiacal cu care e simplu de stat impreuna mai ales daca se presupune ca relatia dureaza ceva...in schimb Fecioara te poate surprinde cu adevarat pentru ca are un puternic sentiment al datoriei (si asta nu numai in ceea ce priveste munca), e dulce si tandra, un semn care iubeste sentimentele si stie sa le daruiasca partenerului.

BALANTA

Un semn zodiacal armonios, cu un mare simt estetic, in cautarea unui partener sic care sa stie s-o cucereasca si s-o ghideze in luarea deciziilor, cunoscut fiind faptul ca Balanta este un semn foarte indecis. Lenea ei proverbiala si faptul ca e mereu indecisa o fac un semn putin predispus tradarii: de regula daca reuseste sa-si aleaga un partener (dificultatea e deci inainte de formarea cuplului), atunci va ramane cu acesta pentru mult timp. De asemenea, nu-i plac discutiile, astfel incat vor fi usor de evitat scenele si certurile de cuplu: mai bine sa infrunti cu calm si in fata unui pahar de sampanie problemele sentimentale.

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Femeia Balanţă este miss po****ritate De obicei foarte atrăgătoare, este cea mai po****ră dintre femeile zodiacului. Este atentă, inteligentă şi crede în egalitate. Caută armonia şi o relaţie profundă, fiind o prezenţă caldă, senzuală şi profundă. Este o fire extremistă. Pe de altă parte, este vanitoasă, geloasă şi îndrăgostită de oglindă. Adoră excesele.
Daca Soarele este prost aspectat, rafinamentul erotic al nativului Balanta poate duce la viciu. Ambitia, toanele, lingusirile, desfrâul si vanitatea ii pot dauna nativului din Balanta, iar dorinta de lux îl poate costa prea mult.
Brigitte Bardot, Catherine Zeta-Jones, Monica Belluci, Susan Sarandon, Gweneth Paltrow, Kate Winslet, Alicia Silverstone, Naomi Watts, Gwen Stefanni, ..., Luciano Pavarotti, Julio Iglesias, John Lennon, Eminem, Bruno Mars, Sting, Dan Spataru, Michael Douglas, Hugh Jackman, Will Smith, Matt Damon, Viggo Mortensen, Jean Claude Van Damme, s.a.
matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nimic nu este suficient de bun pentru femeia Fecioară, este de obicei pisăloagă, critică, răutăcioasă şi cârcotaşă. Spune lucrurilor pe nume, este bârfitoare, egocentrică şi foarte uşor de iritat. Obsedată de mărunţişuri, are talent sa dea sfaturi pe care nu i le cere nimeni cu o autoritate si o viziune greu de tolerat. Femeia Fecioară este tipicară şi obsedată de ordine şi disciplină, deşi de cele mai multe ori casa ei arată vraişte, ea fiind prea ocupată să facă liste cu ce are de făcut. Fecioara este foarte pisăloagă şi inflexibilă, mai ales când este călcată pe nervi. Calităţile ei cele mai de preţ constau în blândeţea de care dă dovadă uneori şi grija pentru cei din jur. E cu picioarele pe pământ şi crede în dragostea adevărată.
Daca Soarele este prost aspectat, nativul din Fecioara poate fi meschin si cârcotas. Indecizia îl poate face sa rateze sansele. Nativul din Fecioara poate lua totul în nume de rau, poate fi zgârcit sau cu toane.
Salma Hayek, Sophia Loren, Greta Garbo, Gloria Estefan, Shania Twain, Beyonce Knowles, Angela Gheorghiu, ..., Sean Conerey, Richard Gere, Adam Sandler, Freddie Mercury, Michael Jacksons, s.a.
matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nativul din zodia Rac respecta conventiile sociale si recunoaste necesitatea disciplinei, chiar daca îi vine greu sa se lase îngradit. Este, însa, si foarte susceptibil, usor de jignit si ranchiunos. Uneori poate fi prea sentimental. Are toane, risca sa se lase dus de val si sa cada. Imaginatia prea puternica îl poate face pe nativul din zodia Rac sa vada pericole si acolo unde nu sunt, favorizând teama. Poate fi instabil, fapt care îl face sa fie dornic de schimbari. În relatiile cu ceilalti, este uneori prea închis în sine. Cu toate ca nu pretinde ca le stie pe toate, vrea sa aiba ultimul cuvânt.
Lana del Ray, Lindsay Lohan, Angela Similea, Andreea Raicu,..., Tom Cruise, Vin Diesel, Tom Hanks, 50 Cents, s.a.
matrimoniale - membru fara poza

mister_antinevralgic

  • Publicat Acum peste 2 luni
Multe din aceste ,,articole'' sunt de ,,umplutura'', sa dea bine la numar ( gasim si pe sectiunea ,,bloguri'', dar acolo o povestire jenibila va fi salvata de implicarea celor care comenteaza, de multe ori ,,duelurile'' dintre diversi useri fiind adevarata ,,chaux a la creme'').
Sa incerc o modesta completare (si pentru cei care cred si pentru..)
Femeia Taur :Mai mai mult un bou.Guvernată de Venus, zeiţa desfrânării, geloziei şi hedonismului, femeia Taur este o supravieţuitoare şi o să se răzbune într-un fel sau altul. E judecătorul şi juriul celor care au rănit-o, iar sentinţa o să atârne deasupra capului lor tot restul vieţii. Este căpoasă, lipsită de orice raţiune şi logică şi va adopta întotdeuna poziţia victimei. Poate deveni violentă şi înfiorătoare la nervi şi se aşteaptă la supunere totală din partea celorlalţi, fiind incapabilă să recunoască atunci când greşeşte. Totodată, este puternică, loială şi curajoasă. Caută siguranţă şi nu este materialistă, dacă are o casă bună şi toate cele necesare unui trai decent.
Nativul din zodia Taur poate fi dur, unilateral si inflexibil, de neclintit din prejudecatile lui, imobil spiritual. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face decât sa-l traga în jos. Stapânirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman neînduplecat.
Penelope Cruz, Michelle Pfeiffer, Megan Fox, Jessica Alba, Maia Morgenstern, Uma Thurman, Barbara Streisand, Cher, Analia Seles,..., Al Pacino, Jack Nicholson, Pierce Brosnan, George Clooney, Enrique Iglesias, s.a.
matrimoniale - membru fara poza

mandarinul

  • Publicat Acum peste 2 luni
Așa brusc ți-au crescut sau in timp?
matrimoniale - membru fara poza

Manina

  • Publicat Acum peste 2 luni
FECIOARA - zodie ... carcotasi, despica firul in patru, vesnic nemultumiti, suspiciosi, zgarciti s.a.m.d, Recunosc sunt ordonati si foarte pedanti... atat !
cod de securitate