Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Printre atatea mituri imprastiate despre barbati, exista in schimb si cateva mari adevaruri  dovedite stiintific. Iata-le pe cele pe care este bine sa le stii pentru a fi fericita in dragoste.

1. Barbatii au un mai bun simt al orientarii

Aceasta indiscutabila abilitate masculina, totusi, nu deriva prea mult din cromozomi, ci dintr-o antrenare constanta. Daca baietii nu se pierd niciodata, de fapt, este pentru ca acestia practica mai multe activitati care antreneaza orientarea, cum ar fi jocurile video si sporturile in aer liber si aventuroase. Acest lucru este confirmat de un studiu canadian pe o populatie indigena in care si femeile merg la vanatoare: sensul orientarii a rezultat egal pentru ambele sexe.

2. Barbatii fac (si gandesc) un singur lucru la un moment dat

Daca el se joaca la Playstation, este inutil sa-i spui ca mama ta va veni la voi in vizita saptamana viitoare: nu ai nici cea mai mica sansa sa fii ascultata.

3. Barbatii recunosc doar culorile fundamentale

Pentru el piersica este doar un fruct iar bordo (bordeaux) un vin (sau, in cel mai bun caz, un oras din Franta). De de sa te mire, deci, ca alegerea cromaticii imbracamintei nu este punctul lui forte? Vestea buna este ca daca te-ai intrebat mereu cum de se imbraca numai in albastru sau maro, sau oricum in culori intunecate si neutre, acum in sfarsit ai gasit explicatia.

4. Barbatii sunt mamosi

Exista o singura exceptie de la acest adevar: daca partenerul tau este strain si are origini nordice, legatura materna devine irelevanta. In toate celelalte cazuri sa stii ca ii va telefona mamei de cel putin trei ori pe saptamana.

5. Barbatii sunt mai putin empatici

Un studiu australian a demonstrat ca, in general, femeile sunt mult mai bune decat barbatii in recunoasterea expresiilor faciale. Acest lucru explica de ce barbatii intampina dificultati majore in a intercepta si impartasi emotiile celor de langa ei.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate