Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Un studiu stiintific demonstreaza ceea ce multi banuiau deja...

Daca in ultima vreme ti se pare ca te-ai ingrasat, ar putea fi vina partenerului tau. Exprimat in acest mod suna putin cam drastic, dar exista pana si un studiu stiintific care sa sustina afirmatia. Centrul National pentru Biotehnologia Informatiei din Statele Unite a efectuat intr-adevar un studiu asupra fericirii in cuplu si a consecintelor sale imprevizibile.

Descoperirea facuta de Centru dezvaluie de fapt cum cuplurile multumite de relatia lor tind sa creasca in greutate, cu siguranta mai mult decat cele nelinistite. Prostii? Poate ca nu. Cercetatorii au observat 169 de cupluri casatorite pe parcursul unei perioade de 4 ani. Greutatea fiecarui partener era evaluata de doua ori pe an, si intre timp se testa si calmul cuplului cu ajutorul unor interviuri specializate.

Cuplurile cele mai fericite aveau tendinta de a castiga in greutate, in timp ce cele care ramaneau slabe se destramau mai devreme sau mai tarziu. Dar de ce se intampla astfel? Potrivit cercetatorilor persoanele fericite nu au nevoie sa atraga un nou partener, nici sa caute mereu interesul propriului partener, si astfel tind sa se controleze mai putin atunci cand mananca. Dimpotriva, partenerii nefericiti tind sa se mentina slabi pentru a se face doriti in ochii celorlalti.

E adevarat, fericirea poate ca determina ingrasarea. Dar acum adevarata intrebare e: de ce doar supletea ar trebui sa fie atractiva pentru potentialii viitori parteneri?

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

VivaMan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cercetatorii astia si studiile lor.happy))) Cred mai degraba ca este o nepasare(mancarea induce o stare de placere,de bine....)
Obezitatea este in crestere in majoritatea statele dezvoltate,indiferet de categoria de varsta,inclusiv la noi in tara.
poza SaraThomas

SaraThomas Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
E simplu. Viitorul partener stie ca, daca esti fericita cu el, te ingrasi si te prefera mai supla, ca sa devii plinuta, nu obeza.
Ma intreb însă de ce in unele cupluri unul se ingrasa si altul slabeste si n-am văzut sa se despartă.
cod de securitate