Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
In zilele noastre este tot mai greu sa ne gasim un partener stabil deoarece fiecare avem anumite asteptari din partea jumatatii. Nu suntem multumiti cu ceea ce avem langa noi sau poate ca avem asteptari prea mari astfel incat ajungem in situatia in care sa ne intrebam: de ce nu gasim pe cineva potrivit?, unde sa gasim persoana potrivita? Daca doresti sa iti gasesti jumatatea si nu stii cum sa procedezi, raspunsul il gasesti aici.

Pentru inceput gandeste-te la faptul ca petrecem atat de mult timp pe diverse retele de socializare precum facebook, instagram, astfel incat nu este exclus sa apara diverse tentatii. Cu toate acestea nu stim cum sa folosim aceste retele cu scopul de a gasi persoana potrivita. Sa nu uitam faptul ca sunt multiple site-uri matrimoniale, pagini sau grupuri unde se gasesc persoane in aceeasi situatie ca si tine. Daca intr-adevar vrei sa iti intalnesti jumatatea pe internet este important sa gasesti o balanta intre amuzament si seriozitate. Daca esti in cautarea unei relatii serioase, este important sa gasesti cateva elemente cheie care sa te ghideze in drumul spre relatia pe care doresti sa o construiesti. Potrivit unui studiu realizat recent, unul din cinci cupluri casatorite s-a format pe internet. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti maresti sansele de a-ti gasi jumatatea online:

1. Profilul creat: Pentru a-ti spori sansele de a-ti gasi jumatatea, tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un profil cat mai real, cat mai personal. Posteaza ceea ce te reprezinta, fii tu insuti. Ai grija ca fotografiile postate sa reflecte adevaratul tau stil. Fii cat mai original!

2. Utilizarea un limbaj adecvat: Inainte de toate, este foarte important ca limbajul sa fie in ton cu discutiile abordate. Sa fie clar si concis. Daca nu esti de acord cu opiniile persoanei cu care dialoghezi, este foarte important sa iti impui punctul de vedere intr-un mod respectuos, fara a o supara folosind cuvinte jignitoare sau vulgare.

3. Sinceritatea: Este elemental principal in crearea si dezvoltarea unei relatii. Fi sincer(a) cand porti o discutie cu o persoana, mentioneaza ce e important pentru tine si ce iti doresti cu adevarat de la viata. Spune de la inceput ce preferinte ai si ce tip de partener cauti. Este bine sa nu iti pierzi timpul daca nu aveti multe lucruri in comun. Daca ai copii, fii sincer(a) cu partenerul de discutii si povesteste-i despre trecutul tau. Este extrem de impotant sa constientizezi faptul ca iti cauti jumatatea pe internet, dar vei trai cu ea in viata reala!

4. Amuzamentul: Glumele si situatiile amuzante destind relatia voastra. Te poti folosi atat de scris, povestindu-i diverse lucruri, cat si de filmulete, imagini. Fii creativ(a)!

5. Rabdarea: Daca vorbesti cu persoana care iti place, nu te grabi cu intalnirile, lasa lucrurile sa vina de la sine. Persoanele care nu se grabesc si discuta pe diferite site-uri de socializare, se cunosc din ce in ce mai bine si isi pot dezvolta o relatie mult mai solida decat cele care se intalnesc dupa ce au schimbat cateva cuvinte. Nu pune accentul pe faptul ca este sau nu mereu online si nu te grabi cu discutiile foarte lungi pe chat, scriindu-i extrem de des. Nu te ingrijora din diverse motive precum conometrarea timpului care trece pana cand persoana respectiva iti raspunde la un mesaj, e posibil sa aiba un motiv intemeiat pentru care nu este online 24/24, insa, daca consideri ca nu va potriviti, nu mentii legatura. Important e sa cunosti acea persoana pe cat posibil asa cum e ea, fara a-ti crea asteptari false.

Geanina G.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza Burberescu

Burberescu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Salutari tuturor,
Am obserat ceva la descrierile de profil ale femeilor. Majoritatea insinueaza ca sunt satule de majoritatea genului de barbati, si ar prefera sa il gaseasca pe cel din "specia rara".
Insa majoritatea barbatilor vor primi undeva la maxim 2 raspunsuri pe luna.
Sa raspunzi la un mesaj, nu tine de gusturi, ci tine de nivell tau de sociabilitate.
Se stie ca e greu de gasit jumatatea, insa voi femeile cautati neaparat barbatul ce va trebuie, insa o luati pe sarite = nu se stie cator barbati buni nu le-ati raspuns la mesaj = sunt sanse sa fi raspuns cui nu trebuia = ajungeti pe urmatorul website cu o descriere de genul "barbatii sunt tralala si tralala, mie nu imi trebuiesc din astia, eu caut un bla bla bla".

E UN PARADOX LA A CARUI CREERE SUNTETI ARHITECTE.!!!!!
poza Beca777

Beca777

  • Publicat Acum peste 2 luni
Degeaba spui ce vrei si esti sincer ca el o sa zica da la inceput si dupa ai sta 7 sau 8 ore pe site de socializare. Ca se relaxeaza iar tu stai singur .
matrimoniale - membru fara poza

Sorin71

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna sint sorin si caut perechea vreau o lelatie serioasa din oradea la telefon 07 57 53 29 69 astept va multumesc
poza aurazisu

aurazisu

  • Publicat Acum peste 2 luni
N-am primit nici un raspuns ,nici o idee la comentariul meu de acum 6 saptamani!
matrimoniale - membru fara poza

cr_portal

  • Publicat Acum peste 2 luni
@aurazisu: mai schimba ceva in descriere, cred ca au trecut 3-4 ani de cand ai scris-o (vezi varsta din profil).
eventual si poza: sincer, nu te avantajeaza.
poza SorinDumi

SorinDumi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Catre ADANNA... acesta este un site de MATRIMONIALE ! Tu esti aici pentru... blog-uri ! Practic.... ce vrei ? De ce incurci lumea si lucrurile ? " Doamne, vino Doamne ! Sa vezi ce-a mai ramas din oameni !!! " A. Paunescu...............SORIN
poza SorinDumi

SorinDumi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu cred ca m-am nascut "intreg" de nu-mi gasesc " jumatatea " ! Dau tot si....nu se-ntimpla nimic ! Sunt sincer, respect orice femeie... si sunt luat de .......... Pacat !!! SORIN
poza aurazisu

aurazisu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sunt f dezamagita!!! Ceva nu merge ,nu stiu nu sunt destul de convingatoare! Am incercat sa iau legatura cu persoane care consider eu mi se potrivesc si nu am primit nici un semn! Unde gresesc si ce trebuie sa fac sa-mi gasesc jumatatea?
cod de securitate