Regulament
Bloguri

Ziua Pacalelii

Intai Aprilie ca de obicei a venit cu pacaleli multe si tot felul de farse pe la posturile de radio si nu numai.Cea mai mare pacaleala la care m-am gandit este "descrierea" perfecta pe care o tot citesc pe la diferite profile. In cazul meu vorbesc de profile de femei dar nici barbatii nu sunt mai prejos.

Ce facem pe acest site este evident. Ce vrem sa obtinem nu este chiar atat de transparent iar daca ar fi sa ne luam dupa anumite texte pe care nu o sa le citez acum, ar trebui sa gasim destul de usor o jumatate care sa umple golul lasat de "povestea vietii".

Cei care au "vechime" pe site, stiu ca nu e deloc usor sa iti gasesti jumatatea. Pana la urma e un site de matrimoniale, nu? Ori totul se termina in 5 minute ori scopul se pierde prin nenumaratele discutii care ar trebuie sa constituie o prefata a unei viitoare relatii.

Cred ca dupa cate pacaleli am auzit azi, am ajuns sa cred tot mai mult ca a-ti gasi o "jumatate" online e doar o pacaleala. Ceea ce ma contrazice este numarul impresionant de povesti cu happy-end care s-au nascut pe internet.

Uite un mic exemplu dintr-o descriere care ma intriga. Un anume user de sex feminin, scrie despre ea ca este sincera, cu suflet bun si cauta un suflet pereche dar, acum vine partea interesanta, sa aibe aceiasi pregatire. Cu alte cuvinte, egalitate vrem dar nu intre ..catei.

Pana la urma macar a fost sincera si a spus exact ceea ce cauta comparativ cu altii care nu au citit povestea lui Pinocchio si continua sa se mandreasca cu nasul lor mare si rosu.

Cum azi este ziua pacalelii, putem spune orice pentru-ca nu riscam sa ne creasca nasul.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

tomass

  • Publicat Acum peste 2 luni
Barbatul "sub orice papuc al femeii" se simte bine! hi, hi, hi.. happy
poza giulia_23

giulia_23

  • Publicat Acum peste 2 luni
Să te căsătoreşti la 1 aprilie nu e foarte indicat: bărbatul însurat în această zi va fi sub papucul nevestei până la sfârşitul vieţii.
matrimoniale - membru fara poza

tomass

  • Publicat Acum peste 2 luni
Atunci nu imi ramane decat sa fiu pacalit de o fata frumoasa. Restul nu cred ca ar atat de greu
poza giulia_23

giulia_23

  • Publicat Acum peste 2 luni
Se mai spune că, dacă o fată frumoasă reuşeşte să te păcălească, trebuie să o iei de nevastă sau măcar să fii prietenul ei.