Regulament
Bloguri
In mare,femeile se impart in 3 categorii:femei dominatoare,femei deznadajduite si femei imbietoare.
Femeile dominatoare,castrastoare,nu are nevoie de nimic de la barbatul ei.Isi tine intreaga viata sub control,ea este cocosul familiei.Mesajul ei este clar:"Esti slab si nu ma pot increde in tine.Eu sunt puternica.Lasa-ma sa conduc si totul va merge ca pe roate."Efectul acestui mesaj asupra barbatului nu este deloc fericit.Cand femeia devine dominatoare si nu mai este deloc vulnerabila,puterea de seductie dispare.Mesajul ei este"La o parte-ma ocup eu de asta".Te mai si miri ca el sta tot timpul departe?Ori,delicatetea este cheia femeii.Delicatetea si nu slabiciunea.Tandretea.Femeile care isi emasculeaza barbatii transmit un mesaj f clar:"Nu am nevoie de tine"
Femeile deznadajduite nu sunt aspre,ci se inchid in sine.La prima vedere,ele nu par tocmai castratoare.Nu ataca si nu domina pe nimeni.Dar nici nu imbie.Mesajul lor este pur si simplu:"aici nu e loc pentru tine".Luminile sunt complet stinse,stralucirea lor a pierit,nu e nimeni acasa.Barbatul se simte.....nepoftit.nedorit.Si aceasta este o forma de respingere,mai greu de surprins. Femeile deznadajduite sunt si acelea care se lasa definite de durerea lor.Femei care ar face tot ce le sta in putere pentru a pune mana pe un barbat.Mesajul lor catre barbati este:"Am prea multa nevoie de tine.Te implor,impineste-ma,spune-mi cine sunt"Barbatii se folosesc de astfel de femei,dar nu le iubesc,pentru ca nu se simt pusi la incercare,nu sunt chemati sa fie Eroul.Femeile deznadajduite nu ii indeamna pe barbatii din viata lor sa fie eroi.
Femeia imbietoare,de fapt...femeia adevarata.Devin puternice,capabile sa fie adevarate partenere pentru barbatii lor,si nu presuri de sters picioarele.Si ele ajung cuceritoare-nu se ascund.Sunt directe,intr-un mod delicat.Efectul acestor transformari asupra barbatilor din viata lor este cutremurator.Ceea ce nu puteau face asprimea,duritatea,tainuirea de sine si plangerile,face frumusetea.Barbatii lor se preschimba in barbati buni.In eroi.Mesajul ei este:"esti un barbat extraordinat"Femeia aceasta ii ofera barbatului ce are mai bun.Mai frumos.Asta asteapta sa auda un barbat mai mult decat orice din partea unei femei.Am nevoie de tine.Am nevoie de puterea ta.Cred in tine.
Tu ce fel de femeie esti?S-au tu barbatule,ce fel de femeie ti-ai dori?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza giulia_23

giulia_23

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Cristian, acest comentariu l-ai primit in privat de la o doamna? Adevarul este ca la o asa inaltime mai greu gasesti o pereche.
matrimoniale - membru fara poza

Cristian1980

  • Publicat Acum peste 2 luni
sunt o doamna de 191 cm fara pantofi, cam 193 de cm cu, dar cu mare neincredere in viata.
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
@vagicianu, nu frate este prea "acra", Giulia, intre sanii cui vrei sa ma vezi tongue
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Giulia, sa fie o femeie frumoasa, desteapta, inteligenta! Mai departe...
poza giulia_23

giulia_23

  • Publicat Acum peste 2 luni
Bun gasit @Lume_lume, spune, tu ce fel de femeie ti-ai dori? Cu sinii mari , cu picioare perfecte, parca il vad pe hydra cu botul intre 2 sini , ca un copilas case nu a supt la timp.
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pai, Cybele, pe Ioan de-aia l-a lasat Flori!
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ioane, cand tu nu stii sa scrii romaneste, basca extremismul hidos dovedit de modul tau de gandire , tine gurita inchisa si fa-te mic, mic de tot.
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emil, corect happy
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emil, deci dragostea intre doi barbati, o dragoste ideala, fara conotatii sexuale, nazata pe respect, recunoastere, etc etc happy si diotema spune acelasi lucru tongue
poza Hydra

Hydra

  • Publicat Acum peste 2 luni
The type of love Plato seems to have admired most was that in which one man loved another because of his intelligence or virtue, rather than because of his physical attractions -- a love of the idea of beauty more than the physical appearance, and a love of a person is a lesser love to that of absolute beauty, the ideal form.