poza membru
Regulament
Bloguri

prietenie pe matri?!?

Un barbat si o femeie pot deveni prieteni, dar intre ei trebuie sa existe un dram de antipatie pentru ca prietenia sa reziste. (Nietzsche)

Eu se pare ca nu sunt atipatic nici unei doamne de pe aici happy... Asta-i bine sau rau?!? Greu de spus... unora le e greu sa accepte ca pe matri poti intalni "si" prieteni... toti vor "love" ca-n filme

Pentru asta recomand iesirea "la cinema" winking

... Iar unii/unele vor judeca ca vad prea multe filme.. scuzati ... "recenziile" pot fi subiective, eu prefer propria opinie big grin De Gustibus happy.. nu merg la pomul laudat, merg la toti pomii pana gasesc Pomul meu - asa cum il vad eu, nu cum il vad altii.

Dar plec tot timpul pe idea de "omenie"... prietenie, schimb de idei/imaginatie/sentimente, chiar daca schimbul nu este mereu aducator de liniste.

Asta e.. ca-n treaba aia cu "sacul si petecul".... problema e sa stim sa ne pozitionam: suntem sac sau petec?!?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
De ce sa nu-ti poti permite Mayro? Daca eu am pornit un subiect mi se pare normal ca orice utilizator sa poata sa-si expuna parerea happy. Cat de "dureroasa" poate fi o parere contrara? olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce interesanta e zicerea asta a lui Nietzsche ! Si simt ceva acolo... Da... In mod ciudat, e nevoie de cate o cearta mica, de o discutie in contradictoriu pentru a aprofunda o relatie... Uneori, dupa elanul inceputului, deschiderile devin mai rare si e nevoie de cate o scanteie.