poza membru
Regulament
Bloguri

Nu avem...

Directie?
Nu stim ce vrem… incercam sa ne ascundem in spatele cuvintelor, povestilor, viselor noastre.

Ii vedem pe ceilalti ca “hoti” , speculanti de sentimente, fara sa vrem sa-i vedem cum sunt de fapt… doar ne creem o imagine si – daca realitatea “virtuala” nu corespunde cu imaginea imaginata… punem “stop”. Creem din nou imagini, visam, speculam la randul nostru... si ne trezim ca vin sarbatorile si am refuzat un “sarbatori fericite” de la un prieten virtual.. Oare de ce? Chiar orice interactiune aici trebuie sa aiba finalitate fizica? Chiar nu putem comunica doar ca oameni/prieteni fara sa vedem un posibil partener in cel din spatele tastaturii?!?
Sunt dezamagit de asta…Sunt dezamagit de mine, ca am crezut si cred ca se poate construi ceva frumos in timp… dat toti vor totul repede, dispusi sa ascunda rani neinchise, povesti neterminate … doar pentru a merge mai departe pentru ei. Nu seamana a egoism?
Stiu ca suntem pe un site de matrimoniale. Dar asta nu inseamna (contrar aparentelor) ca trebuie sa ne intalnim cu toti cei cu care comunicam. Eu o vad ca o cale de a comunica cu altii – fac asta zi de zi si in viata reala – nu vad de ce aici ar fi diferit. Si daca ne intalnim… asta ar trebui sa insemne totul? Sa ne iertam “bagajul” care-l descoperim dincolo de ce am vazut virtual?
Chiar atat de multe frustrari ascundem? Traim din amintiri.. si ne e greu sa depasim conditia asta sad. Unora le e frica sa iasa “in real” … sa arate cine/cum sunt cu adevarat… imaginea virtuala a acaparat adevarul? M-am vazut cu multi oameni de aici, Oameni … exact asa cum sunt ei, nu incercau sa ascunda nimic.
Inca sunt de parere ca o adevarata relatie tine mult de comunicare, dar o relatie care – din start – sa nu caute “parteneriate” de orice fel… si , in timp, oamenii implicati constata ca pot destainui, povesti, pot imagina mai usor cu “strainul” virtual decat cu apropiatii de zi cu zi.
Oare e normal? Pe ce strada ne plasam/postam? happy Am locuit (pe bune!) pe Str Sperantei... acum stau pe Str Frumoasa.
Viata e simpla winking... Suntem singurii vinovati de complicatii big grin
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Salutari tuturor!
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
neee... nu exista confuzie in alegeri happy... alegerile sunt bune sau proaste winking
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Giulia.. pe ce strada ploua? happy Si ce-i aia "bani" pe matri? big grin
poza giulia_23

giulia_23

  • Publicat Acum peste 2 luni
La mine ploua, dar ploua, are cineva bani de numarat ca nu am somn?olling on the floor