Regulament
Bloguri
Un individ, cu cont cu nume de senior, a scris un blog care, zice el, privește femeia și elogiile gratuite. Personajul e scandalizat cum că de ce femeia este promovată de către femeie, este elogiată în mod absurd, că se machiază și că se face frumoasă cu mijloace artificiale, că o face pe eroina când dă naștere copiilor și alte inepții specifice unei gandiri de misogin.
Intr-un comentariu, pe care i l-am trimis în după-amiaza acestei zile, i-am atras atenția acestui personaj că bădărănia nu trebuie să se regăsească în acest site. I-am explicat importanța sacrificiilor pe care le fac femeile pentru familie, pentru frumusețe, pentru dragoste.
Drept răspuns, individul mi-a șters comentariul și mi-a blocat accesul la blogul lui. A mai făcut acest gest și cu comentariul unei doamne care ii reproșa că șterge comentariile de la blog încălcând regulile de aici.
Am apelat la blog pentru a vă face cunoscută poziția mea.




Femeia si elogiile gratuite
Postat pe 16/03/2013
Postat de Senior
9 commentarii
Vizualizari: 52

Femeia promovata de catre femeie! Elogii absurde pentru orice fac ele. Daca sunt frumoase,pentru ce se macheaza,unghii false,botox,epilare,silicoane,...ce este mai frumos decat naturaletea unei femei? Doresc copii pentru a face pe eroinele? Atata prostie si absurditate,tupeu si nerusinare! Doar ele sunt sensibile? Priviti la marii poeti,inventatori,...au fost femei?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza carutasu

carutasu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Corect, Lume! Numai ca persoanele feminine pe ca le aperi, cu sarg, nu prea se-nghesuie cu parerea. Există numai una: Cathy!
matrimoniale - membru fara poza

Lume_lume

  • Publicat Acum peste 2 luni
Silextone nu e vorba despre tine. Am facut corectia de rigoare. Scuze!
matrimoniale - membru fara poza

justiris

  • Publicat Acum peste 2 luni
NU CRED CA E VORBA DE ZURGALAU.NU E GENUL LUI.CREDETI MA!E UN TIP FORMIDAMIL SI INTELIGENT.1