Regulament
Bloguri

Amantă sau nevastă?

Un răspuns la această întrebare se poate da doar în urma unei analize raționale a situației de acum și de viitor.
Am auzit că unele tipese dornice de dragoste multă caută. După ce găsesc bărbați însurați, caută să facă rău spunându-le consoartelor acestora despre dragostea lor. Caută să-i obțină pe acei bărbați numai pentru ele prin orice mijloace, creând dezechilibre și traumatizând familii.
Ar fi bine să se gândească ce oferă într-o potențială căsătorie. Oare va merge căsătoria aceea?
Pentru că între amantlâc și căsătorie este o diferență uriașă. Amantlâcul se bazează pe plăcere, pe distracție.
Căsătoria se bazează pe asumarea de responsabilități.
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Adela1, majoritatea asa, majoritatea pe dincolo...
Dar hai sa amintim si de minoritati. Nu crezi ca este util?
In primul rand, cand iubirea e pe bani nu prea e iubire ci interes, iar in al doilea rand cele ce iubesc pe bani au o definitie clara: prostituate.
Poate am un pic de anormalitate, sau foarte mult noroc, fiindca nu am avut amante pe care sa le cumpar cu bani si nici care sa ma conditioneze cu ceva...
Nu spun nici ca toate m-au iubit ca pe un fat frumos, avand parte de cel putin un caz in care amanta era, pur si simplu, intre doua relatii, dorind sa aiba un partener discret pana isi gasesc "alesul" cu care sa se casatoreasca.

Caci, ceea ce nu stiu, sau nu vor sa inteleaga multi, este faptul ca "postul in iubire" conduce la o imbatranire accelerata si chiar disfunctii...
matrimoniale - membru fara poza

marius_012

  • Publicat Acum peste 2 luni
fereasca sfantul...amanta fara contraceptie....proasta miscarelaughing si ete bebehappy
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu am cunoscut un cuplu....ea cu seful, el cu cumnata....si au dus-o tot asa....pana cumnata a vrut schimbul....si a divortat de fratele nevestei lui....si l-a obligat si pe el sa divorteze pentru ca , spunea ca-i poarta copilul...si a lasat nevasta si copilul anterior...si a luat cumnata cu copilul ce s-a dovediat a nu fi al lui si nici al cumnatului l....pana a bagat el de seama ca nu seamana...si a facut si test de paternitate....nu era al niciunuia din "familie"ci...al John Doe ..asa ca divort....iar....si...iar in cautare......
Asa-i in viata...lacomia bate omenia !!!
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Akbar....sunt convinsa ca majoritatea barbatilor se ....imbata cu ideea ca amanta-i consilier psihologic, coordonator de finante, indrumator, aducator de liniste si pace....de parca voi asta cautati olling on the floor..dar, da bine la constiinta....., chiar , sa zicem ca ...plecati de cicaleala nevestei si va doriti linistea si pacea binecuvantata...presarata cu placeri ilegale si ..putin mai condimentate......chiar o gasiti? ...asta nu mai cred...poate una care isi face treaba si te uita mintenas pana la urmatoarea vizita., daca nu-i asa, v-ati ars...vrea sa fie nevasta si....probleme-n paradis ce se lasa cu partaj......iubirea amantei este pe bani, Akbar...nu-i dai ce vrea....pa .....para-ndarat la nevasta !!!!
poza adela1

adela1

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna dimineatacoffee

Sa vezi probleme cand amanta devine nevasta...si se confrunta cu problemele cu care s-a confruntat nevasta...pentru ca-si pierde din farmec...devenind nevasta nu mai este asa incitanta ca atunci cand era amanta...asa ca....ochii pe el !!!!happy
poza Akbar

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Leona, intamplator (sau nu) ai formulat un raspuns corect (amanta e buna pt a mentine o casnicie), in nici un caz pentru majoritatea situatiilor de acest fel, dar cel putin pentru 5% din acestea.

Sincer, ii deplang pe cei care considera ca amanta (amantul) este doar pentru distractie si placere. Lasand "placerea" de-o parte, fara comentarii, eu nu consider ca amanta este pentru distractie, ci pentru intelegere, liniste, prietenie si, in sfarsit - dar nu pe ultimul loc, iubire.
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Z_flow
Si asa există riscul... Intr-o buna zi unul sa vrea .... casatorie.
poza blackrosse

blackrosse

  • Publicat Acum peste 2 luni
Fiecare atunci cand vrea o amantă...!!!
Isi asuma riscul.
O amanta care pune suflet si nu vrea doar foloase ....
Clar Intr-o buna zi spune :
Te rog.... nu mai vreau sa te impart.
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pfff...prea complicat! Ies la terasa sa beau o cafea! tongue
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Amanta ta este nevasta ta?!